Hogyan éreznél akkor, ha a vőlegényed/férjed családja azt éreztetné veled, hogy te nem vagy elég jó nekik, ebbe a családba (mondjuk származásod miatt - pl. mert nem nagynevű családból származol)?
Figyelt kérdés
2022. aug. 23. 16:35
11/23 anonim válasza:
"két diplomás nő vagyok, a jég hátán is megélek"
És ezt komolyan is gondolja. :D :D :D
12/23 anonim válasza:
És miből érzed ezt?
Mert általában ezek simán beleképzelések, túlkombinálások, amiket a nők annyira imádnak. És MINDIG (!) súlyos önbizalomhiány van mögöttük.
13/23 anonim válasza:
Velem ez volt. Azóta nem láttam őket és a párom sem.
Én sem hagynám a szüleimnek, hogy ilyen undorítóan viselkedjenek azzal, akit én szeretek, én választottam és tartom annyira, hogy bemutassam nekik.
Sosem értettem, miért akkora here valaki, hogy elviselje, ahogy a szülei eltiporják a párját. A páromnak sem hagynám, hogy anyám nevét a szakára vegye, fordítva miért???
15/23 anonim válasza:
Hülyének érezném magam, hogy miért mondtam igent.
16/23 anonim válasza:
Nagynevu lmao. Baratod sem abbol szarmazik. Egy senki.
17/23 anonim válasza:
Nagy nevű család? Tehát te mint Kis beházasodsz a Nagy családba?
18/23 anonim válasza:
Csak nekem írt valaki oltári nagy baromságot privátban :D?
20/23 anonim válasza:
Xarul érzem magam.
Főleg azért, mert a családi eseményeken muszáj ott lennem a párom kedvéért.
Nagyon nehezen bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!