Hasba/köldökbe fújás tapasztalatok?
Csinálták már nektek? Kicsoda?(szülők,tesó,párod) Szerettétek? Milyen érzés volt?
Csináltátok valakinek?(párod,tesó,gyerek)
20
Szerencsére nálunk sem volt szokás, az óvónéni meg megérdemelte.
Gyerekkorunkban mindig csikizőset játszottunk a 2 évvel fiatalabb lány unokatesómmal. Olyankor rendszeresen belefújtunk egymás hasába is. Szerettük mind a ketten adni is ,meg kapni is.
De így felnőtt fejjel szerintem hülyének nézne egy nő ha elkezdeném a hasát fújkálni.
Amúgy azt sosem értettem, hogy honnan jött ez a dolog? Ki találta ki ezt a hasba fújást? Honnan ered? Miért pont hasba?
23
Valami ferdehajlamú találhatta ki,mivel a gyerek ösztönből nevet rajta azt hitték jó dolog
. Az alhas intim terület,semmi keresnivalója ott egy felnőtt szájának. Pároknál előjátéknak még ok,de egy gyereknél szerintem gázos. A saját 2 évesemnek sem fujkálom/nyalogatom a hasát.
A 23-as vagyok!
Nálunk mondjuk nem volt semmi szexuális töltete ennek mikor az unokatesómmal csináltuk. És olyan 16-18 éves korunkban abba is maradt.
Meg ha ferdehajlamú is volt aki kitalálta, akkor sem értem, hogy miért pont a has?:)
Nekem nővérem csinálta gyerekkoromban. Szerettem. Legjobb csikizős módszer.
Én pedig húgomnak csinálom. Sokszor ő kéri, sokszor meg magamtól csinálom. Imádom ahogy remeg a hasa és nevet közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!