Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hasba/köldökbe fújás tapasztal...

Hasba/köldökbe fújás tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Csinálták már nektek? Kicsoda?(szülők,tesó,párod) Szerettétek? Milyen érzés volt?

Csináltátok valakinek?(párod,tesó,gyerek)

#has #köldök #fújás #csikizés #köldökbefújás
2022. aug. 18. 22:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
68%

20

Szerencsére nálunk sem volt szokás, az óvónéni meg megérdemelte.

2022. aug. 19. 14:35
 22/30 anonim ***** válasza:
35%
Gusztustalan
2022. aug. 19. 20:59
 23/30 anonim ***** válasza:
88%

Gyerekkorunkban mindig csikizőset játszottunk a 2 évvel fiatalabb lány unokatesómmal. Olyankor rendszeresen belefújtunk egymás hasába is. Szerettük mind a ketten adni is ,meg kapni is.

De így felnőtt fejjel szerintem hülyének nézne egy nő ha elkezdeném a hasát fújkálni.

Amúgy azt sosem értettem, hogy honnan jött ez a dolog? Ki találta ki ezt a hasba fújást? Honnan ered? Miért pont hasba?

2022. aug. 30. 07:57
 24/30 anonim ***** válasza:
69%

23

Valami ferdehajlamú találhatta ki,mivel a gyerek ösztönből nevet rajta azt hitték jó dolog

. Az alhas intim terület,semmi keresnivalója ott egy felnőtt szájának. Pároknál előjátéknak még ok,de egy gyereknél szerintem gázos. A saját 2 évesemnek sem fujkálom/nyalogatom a hasát.

2022. aug. 30. 08:01
 25/30 anonim ***** válasza:
45%

A 23-as vagyok!

Nálunk mondjuk nem volt semmi szexuális töltete ennek mikor az unokatesómmal csináltuk. És olyan 16-18 éves korunkban abba is maradt.

Meg ha ferdehajlamú is volt aki kitalálta, akkor sem értem, hogy miért pont a has?:)

2022. aug. 30. 08:18
 26/30 anonim ***** válasza:
33%

Nekem nővérem csinálta gyerekkoromban. Szerettem. Legjobb csikizős módszer.

Én pedig húgomnak csinálom. Sokszor ő kéri, sokszor meg magamtól csinálom. Imádom ahogy remeg a hasa és nevet közben.

2022. szept. 4. 14:16
 27/30 anonim ***** válasza:
79%
Egyszer legjobb barátnőmnél aludtam.10 évesek lehettünk. Mondta hogy mutatni akar valamit, csukjam be a szemem. Becsuktam. Erre ő felhúzta a pólóm és belefújt a hasamba. Nagyon élveztem. Azóta is rendszeresen csináljuk egymásnak.
2022. szept. 7. 19:14
 28/30 anonim ***** válasza:
30%
Gyerekkoromban csinálták nekem többen is a családból. Továbbviszem a hagyományt és így csikizem a gyerekeimet is. Imádják. Rengetegszer ők kérik. Volt már olyan is hogy egymásnak csinálták.
2022. szept. 7. 22:01
 29/30 anonim ***** válasza:
19%
Nekem a seggembe szoktak fújni.
2022. szept. 14. 03:33
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
Az enyémet meg szívni
2022. szept. 14. 06:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!