Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hasba/köldökbe fújás tapasztal...

Hasba/köldökbe fújás tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Csinálták már nektek? Kicsoda?(szülők,tesó,párod) Szerettétek? Milyen érzés volt?

Csináltátok valakinek?(párod,tesó,gyerek)

#has #köldök #fújás #csikizés #köldökbefújás
2022. aug. 18. 22:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
79%
Szüleim és a tesóm csinálták kiskoromban, imádtam. Ma is szép emlék, rengeteget nevettem, tisztán emlékszem rá. :)
2022. aug. 18. 23:36
 12/30 anonim ***** válasza:
28%
Köldöksérv esetén nem szerencsés.
2022. aug. 19. 00:48
 13/30 anonim ***** válasza:
85%

Mikor gyerek voltam, apám csinálta. Gyűlöltem, visítottam, sírtam közben, a bepisilés határán voltam sokszor, de lefogott. Semmi szexuális indíttatás nem volt benne, olyan volt neki, mintha csikizne. Nevet az ember, de borzalmas dolog megélni, nem is értem, miért csinálják ezt bárkivel.

36 éves nő vagyok, de minden új páromnak elmondom, hogy nem fújhat a hasamba soha. A gondolatától is ideges leszek.

2022. aug. 19. 08:23
 14/30 Metionin ***** válasza:
68%
Sohasem tapasztaltam ilyet, fogalmam sincs, miért lehet ez jó. Ha olyan, mint a csikizés, akkor hálás vagyok, hogy nem csinálták velem soha.
2022. aug. 19. 12:49
 15/30 A kérdező kommentje:
Csikiző érzés. Vesznek egy nagy levegőt és belefújnak a hasadba/köldöködbe.
2022. aug. 19. 13:01
 16/30 Metionin ***** válasza:
28%
Fúj :D el nem tudom képzelni, hogy mi vesz erre rá valakit :D
2022. aug. 19. 13:11
 17/30 A kérdező kommentje:
Ugyanaz mint ami a csikizésre.
2022. aug. 19. 13:18
 18/30 anonim ***** válasza:
78%
A csikizés is egy ótvar szokás. A másik kínjában nevet, meg közben kva szarul érzi magát, csak ezt a csikiző leszrja.
2022. aug. 19. 13:19
 19/30 anonim ***** válasza:
57%

18

Ráadásul szegény kicsi gyerekekkel csinálják akik tiltakozni sem tudnak. Azt hiszik ez jó,mert nevet. Egy 3 éven aluli bele is halhat.

A fiamat is mindenki csikizni akarta folyton, de következetesen megtiltottam így már ejtették a dolgot. Majd ha már beszél és ő maga kéri akkor esetleg. 2 éves.

Egyébként mindig megkérdeztem az illetőt,ő szereti-e ha csikizik és azt mondta mind,hogy "á dehogy,meg utálom etc." Wtf?? Akkor egy gyereket miért kell,miből gondolja,hogy neki jól esik? Az emberek idióták.

2022. aug. 19. 14:23
 20/30 Metionin ***** válasza:
86%
19. Engem gyerekként sem csikiztek otthon, nem volt szokás nálunk az ilyen "fogdosás" meg hogy mindenhol puszilgatják a gyereket. Viszont volt egy csikizős óvónő, na az is addig csikizett amíg arcon nem haraptam mert hiába sírtam, visítottam, kapálóztam, csak röhögött és csinálta tovább. Nagyon ijesztő volt, mindenki félt tőle és utálta.
2022. aug. 19. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!