Hasba/köldökbe fújás tapasztalatok?
Csinálták már nektek? Kicsoda?(szülők,tesó,párod) Szerettétek? Milyen érzés volt?
Csináltátok valakinek?(párod,tesó,gyerek)
Mikor gyerek voltam, apám csinálta. Gyűlöltem, visítottam, sírtam közben, a bepisilés határán voltam sokszor, de lefogott. Semmi szexuális indíttatás nem volt benne, olyan volt neki, mintha csikizne. Nevet az ember, de borzalmas dolog megélni, nem is értem, miért csinálják ezt bárkivel.
36 éves nő vagyok, de minden új páromnak elmondom, hogy nem fújhat a hasamba soha. A gondolatától is ideges leszek.
18
Ráadásul szegény kicsi gyerekekkel csinálják akik tiltakozni sem tudnak. Azt hiszik ez jó,mert nevet. Egy 3 éven aluli bele is halhat.
A fiamat is mindenki csikizni akarta folyton, de következetesen megtiltottam így már ejtették a dolgot. Majd ha már beszél és ő maga kéri akkor esetleg. 2 éves.
Egyébként mindig megkérdeztem az illetőt,ő szereti-e ha csikizik és azt mondta mind,hogy "á dehogy,meg utálom etc." Wtf?? Akkor egy gyereket miért kell,miből gondolja,hogy neki jól esik? Az emberek idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!