Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg felelőtlenség, hogy...

Tényleg felelőtlenség, hogy nem szóltam anyámnak, hogy találkoztam egy sráccal?

Figyelt kérdés
én 16 ő 21
2010. szept. 23. 17:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%
Köszönöm kedves 16 hogy igazat adtál,látom neked az értelmi képességeid a helyén vannak,és csak igy tovább,tudod nem attól lesz nagylány valaki h átment rajta az egész osztály.
2010. szept. 23. 17:47
 12/16 anonim ***** válasza:
53%

Nekem 16 évesen 22 éves barátom volt. Azóta is együtt vagyunk.

21/L

2010. szept. 23. 17:50
 13/16 anonim ***** válasza:
76%

hát ja egy kicsit. jobb ha tudnak róla anyádék, kivel mész el ilyen korodban randizni. nem ciki erről beszélni az ősökkel.

ha nem ismered a fiút (amit nem említettél, ismered-e vagy se), akkor főleg. fater katona volt, míg le nem nyugdíjazták. olyan rémtörténeteket mondott, a kedvem is elment a fiúktól.

21/L

2010. szept. 23. 17:53
 14/16 anonim ***** válasza:

az én első nagy szerelmem is 21 volt, mikor én 16. 6 évig voltunk együtt, nagyon szép időszak volt, de a végére elmúlt a szerelem és mondhati testvéri viszony alakult ki közöttünk.nem tudtam férfiként nézni rá az utolsó hónapokban egyszerűen. elvoltunk egymás mellett. így megbeszéltük, hogy mindketten menjünk és keressük meg az igazit. azóta már én is férjnél vagyok, gyermekünk is van, és ő is nős, boldog. olykor, ha összefutuk, dumálunk.

amúgy majdnem 1 év telt el, mire lefeküdtünk egymással, mindkettőnknek az elős volt :).

egyáltalán nem felelőtlenség, hogy nem szóltál, vagy ti mindent megbeszéltek anyukáddal?

egyébként ez a te magánügyed. ha komolyabb is lesz ebből, mint néhány randi, akkor ráérsz szólni neki, szerintem.

2010. szept. 23. 19:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen.

Persze a magánügyed valamennyire, hogy kivel, hol randizol, de anyád még felelősséggel tartozik érted, gondolom félt is.

Szerintem úgy megy ez normálisan ilyen korban, hogy megmondod, hogy hová mész, esetleg azt is, hogy kivel. Anyád meg mondja, hogy "jól van lányom". Nyugodtabb lesz, hogy tud majd mit mondani a rendőrségnek, ha nem jönnél haza, mert pl. elestél a buszon, beverted a fejed, és a randira el se jutottál, a táskádat lenyúlta valaki, téged meg a mentő vitt el eszméletlenül, és nem tudják ki vagy.

Nyilván extrém helyzet, de sok szituáció elképzelhető még, és anyád el is fogja képzelni, ha aggódik érted.

Ha már nem fog felelősséggel tartozni érted, akkor persze nem kell már szólnod. De felnőtt nők is meg szokták beszélni a barátnőikkel az alibi-telefont: randi közben felhívják, aztán ha le akar lépni, akkor kitalálnak valami kamut, vagy legalább tudja a barátnő, hogy még él, és jól érzi magát.

2010. szept. 23. 21:19
 16/16 anonim ***** válasza:
alibi telefon :D ez tetszik, be fogom vezetni :P
2010. szept. 27. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!