Ha 2 ember együtt él, és van 1 gyerekük, de nem házasok, és szakítanak, akkor ki dönti el hogy kinél lesz a gyerek?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy amíg a bíróság nem dönt a gyerek elhelyezéséről,csak úgy önkényesen elviheti bármelyikük is?Tehet ez ellen bármit a másik?2010. szept. 23. 15:14
11/16 anonim válasza:
Ja bocsi, aszittem nekem szólt :)
12/16 A kérdező kommentje:
De alapesetben együtt éltek,csak az anyánál maradt a gyerek,ki dönti el hogy melyiküknél marad ez után,amíg nincs bírói ítélet?Mert önkényesen az anya magánál tartja,láthatást engedi,néha...
2010. szept. 23. 16:35
13/16 anonim válasza:
Bemehetsz a gyámhatóságra és kéred az ideiglenes gyerekelhelyezést és a láthatás szabályzását.
14/16 anonim válasza:
OFF: ej-ej. ez a kérdés iskolapéldája lehetne ez összes olyan kérdésnek és válasznak, ami azt bizonygatja, hogy milyen sz.r és idejét múlt a házasság és utána mindig válás jön, bezzeg az élettársi kapcsolatok felhőtlen mámorok, sosem válnak el, sosincs gond a szakításkor a vagyonnal és a gyerek elhelyezéssel.
KÉrdező: nem tudom, hogy mi a megoldás. családjogi ügyvédet neten, fórumon nem lehet ezzel megkeresni? ő biztosan tud válaszolni. van pár ilyen oldal.
15/16 anonim válasza:
Arra még mindig nem válaszoltál,HOGY MENNYI IDŐS A GYERMEK?!?!?Mert az sok mindent befolyásol!Pl.ha viszonylag kicsi,hiába mész a gyámügyre,nem valószínű,hogy apukánál helyezik el ideiglenesen(pláne,ha a körülmények jók anyukánál is,az meg,hogy keveset foglalkozik vele nehéz bizonyítani,ráadásul nem feltétlen ok arra,hogy elvegyék)
16/16 A kérdező kommentje:
10 múlt.
2010. szept. 24. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!