Menjek el, vagy hagyjam ki?
Természetesen menjél.
Nem tudom, miért kell azt képzelni, hogy akinek bejött az élet, az lenézi a szerényebben élő rokonát. "Mindenki kérdezné, hogy mi a helyzet, mit csinálok..." - Hát nem az a normális, ha érdeklődnek a rokonukról? Ezt sem értem, miért kell az őszinte rokoni érdeklődésbe belemagyarázni hátsó szándékot és faggatásnak felfogni.
Képtelen vagyok rájönni, miért ne beszélhetnél őszintén a problémáidról. Még az is lehet, hogy valahogyan tudnának segíteni és akarnának is. Pont te vagy a képmutató, hogy csak akkor akarnál beszélni magadról, ha sikereiddel dicsekedhetsz.
1-es nem azt képzelem, hogy lenézne az akinek jobban bejött az élet, de ezt a magam szemszögéből mondom, hogy magamat érzem kevesebbnek másokhoz képest..
Párom sem tud velük őszintén beszélni a bajairól, mert kb soha le se sz*rták..majd pont én fogok..
2-es köszi a normális választ! :)
Az ő rokonai, első sorban úgyis rá kíváncsiak. Téged maximum megkérdeznek, hogy mit dolgozol, egy rokoni beszélgetést nem úgy kell elképzelni, hogy mindenki kitárulkozik, és a problémáiról mesél.
Én elmennék, egyáltalán nem kell olyasmiről beszélgetni, amiről nem akarsz, lehetsz a kedves, csöndes +1 fő.
Menjél, mozdulj ki, és nem kell előre eltemetni a találkozót.
Mégha tudod is milyen emberek, attól még tök jól is elsülhet. Ha meg nem, akkor is legalább kimozdultatok, elmentetek valahova, ha konfrontáció is van, még mindig jobb, mint a semmi.
Miért ne panaszkodhatnánk rokonoknak? Nincs ilyen szabály.
Kérdező, nekem is GAD van, viszont szerintem menj el. Te magad is írod, hogy lenne olyan része, amit vársz. Amiről nem akarsz, arról nem kell beszámolnod. Szerintem jót tenne, ha kimozdulnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!