Miket tanácsoltok ebben a helyzetben?
A most következő írásom objektív és tényszerű.
Az apám egy megbízhatatlan full kamu ember és énközpontú akár a testvére és az ő apja. Egy folytában lelkileg terrorizál különböző elvárásaival miközben neki egy csomó problémája van egészségügyileg is de ő úgy gondolja hogy fogadjuk el ahogy van. A nővéremnek( aki évek óta nem velünk él), rendszeresen beszámol hogy mik történnek,rólunk rossz panaszkodós fogalmazásban beszél és ezt birka módjára el is hiszi neki és nem fogadja el mondjuk a mi verziókat csak az övének add igazat. A nővérem is hasonló mentalitású egyfolytában egymás talpát nyalják. Amikor viták merülnek fel ezzel kapcsolatos problémák miatt még az érveinkbe is beleköt,kiforgatja a szavainkat. A legjobb még az hogy nem saját lakásban él a szüleink a jogostulajdonosok és kérkedik is vele és azt gondolja hogy"Fúú..... én vagyok a Jani önálló életem van".
Most akkor ki lakik együtt kivel?...
Ki hány éves?
A szüleid házasok?
És van külön szobátok, el tudtok vonulni?
Nem kell ám állandóan közös helyiségben lenni azokkal, akik csak piszkálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!