Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarom bemutatni a pasim,...

Nem akarom bemutatni a pasim, hogy tudom ezt megoldani?

Figyelt kérdés
Anyukámon kívül akit szeretek és neki be is mutatom, a többiek egy verszívó szipirtyók. A család többi tagját nem szeretem, és nem is szeretném nekik bemutatni a pasim, továbbiakban amúgy sem nagyon fogok találkozni velük, mert messze költözöm. Még sose volt senkim pedig már 24 vagyok, így mindenki nagyon meg fog örülni, hogy végre találtam valakit, és természetesen kíváncsiak lesznek. Titkolni nem fogom tudni, mert előbb-utóbb megtudják, hogy van valakim, de ez legyen is elég nekik. Nem tudják, hogy nem szeretem őket, bár lehet sejtik mert újabban elég rideg vagyok. Egyszerűen elegem lett belőlük, egytől-egyig van mindenkineo valami hülyesége. Az egyik irigy rám, a másik önző és így tovább, ilyen szép a lista. Én ezeknek be nem mutatom a párom. Hogy lehet ezt megcsinálni? Mit mondjak majd amikor megkérdeznik: na és mikor látjuk?.....

2022. júl. 18. 16:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
8-as vagyok, amikor ezt a választ írtam teljesen mást szólítottam meg nem téged, csak azóta törölték azt a választ amire írtam.
2022. júl. 19. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!