Hogy tegyem túl magam azon, hogy valamelyik családtagom folyamatosan lenyúlja a pénzem?
Ma is 20 ezret. Most majdnem 2 napig ingyen dolgoztam, qrvajó...
Hiába dugom el, előbb utóbb megtalálja.
Szerintem mostmár mindenpénzem a számlámom tartom majd.
19/f
A kártyádat őrizd, mert érintővel is lenyúlhatja, levásárolja.
Költözz el.
"Nem kell szemelőtt hagyni"
"Vigyázz rá jobban"
Konkrétan ott tartunk, hogy keresek valami jó helyet neki a szobámban, hátha nem találja meg, majd 3 héttel később pár tízezerrel kevesebbnek kell új helyet keresnem...
Rohadt szar érzés, hogy én napi 9-10 órát dolgozok érte, valaki meg csak úgy lenyúlja🤷♂️
Elfogadni sehogy, de tehetsz ellene. Minimális készpénzt tartasz otthon. A bankártyádat a telefontokban tárolod. Beállítod, hogy minden esetben kérjen a kártyád pinkódot, vagy telefonos megerősítést. Ha minden áron több ezer forintot akarsz otthon tárolni akkor vegyél egy zárható dobozt/pénzkazettát! Valami hasonlóra gondoltam: [link]
Legvégső esetben felírod a papírpénzek sorozatszámait és ha eltűnik akkor kihívod a rendőröket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!