Fiú-lány tesók ti is szoktátok egymást kényeztetni?
Figyelt kérdés
pl masszírozni egymást,ápolni ha a másik beteg. kivasalni hajat meg ilyen apróságok2010. szept. 20. 16:30
1/24 anonim válasza:
testvéri kapcsolatban??soha:-)
2/24 A kérdező kommentje:
h-h ?
2010. szept. 20. 16:32
3/24 anonim válasza:
A húgom sokszor kinyomta régen a pattanásaimat. Én meg segítettem a haját csinálni. De ez ebben ki is merült.
4/24 anonim válasza:
Jaj, dehogy! Nagyon jóban vagyunk az öcsémmel, de még puszit sem adunk egymásnak soha.
5/24 anonim válasza:
Ha beteg, nyilván rendesebb vagyok az átlagnál, de ennyi.
7/24 anonim válasza:
Nekem egy bátyám van 17 éves én meg 14 vagyok..mi sem adunk egymásnak soha puszit csak ha vmi ünnep van nem is vagyunk jótestvérek..
8/24 anonim válasza:
Az én kedves kis húgocskám szeret verni engem, nála ebben merül ki a testvéri szeretet, az öcsém jó fej vele szoktunk beszélgetni meg programokat csinálni
9/24 anonim válasza:
Hát azt megnézném, ahogy az öcsém vasalja a hajam :D
Amúgy már nem lakunk együtt az öcsémmel, de amikor együtt laktunk, akkor mindig ő ropogtatta ki a hátam (nagyon tudott fájni, mert van egy enyhe gerincferdülésem), vagy pl. ha valamelyikünk beteg volt, és a másik nem, akkor aki egészséges volt, az azért kedveskedett ezzel azzal. Ebben főleg öcsém a profi, ő csinált ilyeneket teljesen spontán is néha.
23/L
(öcsém 20 éves)
10/24 anonim válasza:
Jó, hogy nincs testvérem. Nekem 2 gyerekem van, de ők is olyan utálatosak egymással, de látom ez nem egyedi eset. Pedig én mindig szépre neveltem őket, mondjuk kicsinek még szerették is egymást. Most már csak abban bízok, hogy felnőtt korukban majd egymásra támaszkodnak ne talán. De most nem kényeztetik egymást!Sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!