Volt már úgy közületek valaki hogy vizsgálatokra kellett járnia de a gyerekét nem tudta kire hagyni? Ultrahangra vérvétel? Ilyesmik.. Ha volt így valaki hogy oldotta meg?
Még mielőtt jönnének a le néző kommentek.. Nincs család körülöttünk
1 ismerősöm van ahol lakunk de pl most sem ért rá a kicsire vigyázni. Az apja pedig nem él velünk. Meg oldás érdekelne és segítség
Emberek!Nem ismerjük a kérdező hátterét. Lehet itt javaslatokat tenni, hogy pl. 1. nagymama 2. bébiszitter stb.,stb. Ha nagymama nincs, vagy 200 km-re van (vagy esetleg halott).
Hol laksz vagy melyik, milyen településről van szó? (Aki esetleg olvassa a kérdést és pont ráér, hátha segítene alapon is kérdezem.)
"Aki esetleg olvassa a kérdést és pont ráér, hátha segítene alapon is kérdezem."
Hja, értelmes ember pedig biztos rabizza a gyereket egy vadidegenre
Hát a fizetett bébicsősz is vadidegen, ha úgy vesszük.
De amúgy én azt mondom, ha minden kötél szakad, akkor fizetett segítséget kell igénybe venni. Érdeklődd meg a védőnőnél, tud-e valakit, aki foglalkozik gyerekvigyázással.
14!
Nem, a fizetett bebicsosz nem vadidegen. Legalábbis akinek eszébe van, az nem ma hívja fel ismeretlen Julikat az ujsaghirdetese alapjan, hogy holnap vigyáznia kellene a Pistikere.
15!
A vért nem orvos veszi le, hanem a laboros. Ha voltál már vérvételre, akkor láttad, hogy általában többen dolgoznak, sokan varnak a sorukra és nem valami tágas a helység sem.
14-es miért lett lepontozva?
Nekem annak idején pont a védőnő segített, hogy találjak egy bébiszittert (igazából egy nyugdíjas hölgyet), akihez vihettem a gyerekemet, amíg tanfolyamra jártam heti háromszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!