Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a családom tiszteletlen a...

Ha a családom tiszteletlen a párommal a háta mögött, meddig legyek türelmes?

Figyelt kérdés

Már kértem őket, hogy fejezzék be, nem poénos egyáltalán. Egyszer sem volt az, de minden alkalommal felhozni fárasztó és unalmas.

Legszívesebben már nem is találkoznék velük, annyira unom őket.

2022. jún. 10. 13:50
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
83%

"Ha a családom tiszteletlen a párommal a háta mögött, meddig legyek türelmes?"

szerintem semeddig! Te választottad, tiszteljék (persze ha rossz ember valaki, ez nem érvényes)!

2022. jún. 10. 16:10
 22/34 A kérdező kommentje:
Miért vagyok "életrevaló"? Vagy szerinted aki tehetős, az egyedül rohadjon meg, neki nem jár szerelem, boldogság?
2022. jún. 10. 16:15
 23/34 anonim ***** válasza:
29%
Én azt szoktam mondani hogy ha manapság fiatal nő lennék akkor vagy visszafogott szende erkölcsös bezzeg példa lennék vagy "királynő" egy oligarcha oldalán. A köztes átmenet hogy se nem patyolat nem maradok se nem góré nem leszek az visszás.
2022. jún. 10. 16:18
 24/34 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk én tényleg nem értem a problémádat. Te azzal élsz akivel akarsz, ők meg azt mondanak róla amit akarnak. Ha nem így gondolnák, nem mondanák. Ha te ilyen határozottan tudod, hogy ez szerelem, akkor mi tart vissza attól, hogy teljes vállal kiállj a pasid mellett? Mi olyan nehéz abban, hogy ha nem hagyjátok abba, engem többet nem láttok? Valami csak van ott ami miatt nem léped meg ezt.
2022. jún. 10. 16:50
 25/34 A kérdező kommentje:
Mondjuk hogy a családomról van szó...?
2022. jún. 10. 16:58
 26/34 anonim ***** válasza:
89%

24, azért az ember nem csinálja azt a családdal hogy akkor le vagytok sz.rva..bár megérdemelnék. De az emberek zöme nem így működik.

Abban egyetértek hogy a határt meg kell húzni. A szívességeket meg felejtsék el. Ha ilyen a stílusuk főleg nem jár nekik semmi. Mindkettőtökre nézve sértő.

2022. jún. 10. 17:01
 27/34 anonim ***** válasza:
90%

Mondjuk hogy a családomról van szó...?

Te is a csalad resze vagy es ok meg sincsenek rad tekintettel...

2022. jún. 10. 17:03
 28/34 anonim ***** válasza:
79%
Támogatások és látogatások beszüntetése. Máshogy nem fog menni a dolog.
2022. jún. 10. 18:06
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Meg alapból kerülni öket.
2022. jún. 10. 21:02
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk hogy a családomról van szó...? - és akkor mivan?
2022. jún. 11. 06:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!