Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a családom tiszteletlen a...

Ha a családom tiszteletlen a párommal a háta mögött, meddig legyek türelmes?

Figyelt kérdés

Már kértem őket, hogy fejezzék be, nem poénos egyáltalán. Egyszer sem volt az, de minden alkalommal felhozni fárasztó és unalmas.

Legszívesebben már nem is találkoznék velük, annyira unom őket.

2022. jún. 10. 13:50
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
31%
Hozzájuk kell visszamenned ha a bácsi szakít veled? Ha nem, hanem szokás szerint van házad, autód, hatalmas bankszámlád, akkor nem kell hazajárnod ezt hallgatni.
2022. jún. 10. 15:14
 12/34 anonim ***** válasza:
94%
Nos, nem a pároddal tiszteletlenk, hanem veled. Konkrétan téged néznek kitartott kis ribizlinek ezzel.
2022. jún. 10. 15:18
 13/34 A kérdező kommentje:

Látom a prolivonat itt is elindult azért... :D

Attól, mert ők így gondolják, a párom nem a sugar daddym. Előtte is elboldogultam, ha esetleg vége lenne a kapcsolatunknak, utána is sikerülne.

2022. jún. 10. 15:33
 14/34 anonim ***** válasza:
89%
Én megmondanám nekik egyenesen, hogy a sugar daddy csak téged támogat és ne a könnyebbik úton akarjanak boldogulni, hanem dolgozzanak meg mindenért. Értem én a viccet és szeretem is, de van egy határ. Pláne úgy, ha mellette pofátlanul kihasználnák a lehetőségeket.
2022. jún. 10. 15:45
 15/34 anonim ***** válasza:
19%
Én még kevés részletet tudok érdemi válaszhoz. Hány éves vagy miből élsz és hogy? Ő hány éves mitől menbyire mágnás? Egyáltalán hol találkozik 2 annyira eltérő életszakaszban lévő fazon hogy összejöjjenek? Amúgy le is fekszel vele?
2022. jún. 10. 15:51
 16/34 anonim ***** válasza:
82%

15!

Semmi közöd ezekhez. Mindegy ko hany éves, mindegy ki miből él. Ők ketten egy párt alkotnak és nekik kettejuknek ez így jó. Az emberek szeretnék beszélni, megmondani a nagy okosság, miközben semmi de semmi közük nincs két ember kapcsolatához.

Kerdezo, még mindig úgy gondolom, ezzel téged sértegetnek, a kérdés már vsak az, hogy tudatosan vagy sem. Én egy ilyen után megkerdeznem, hogy most komolyan ribizlinek néznek e, mert ha igen, nem szükséges ezentúl tartanunk a kapcsolatot, ha még nem, akkor fejezzék be, vagy megintcsak a kapcsolt befejezése lesz q megoldás.

2022. jún. 10. 15:57
 17/34 anonim ***** válasza:
23%
16 az rosszabb ha nem tudom mert akkor fantáziám által pótolom ki a fehér foltokat és úgy valszeg mégdurvább lesz a helyzet
2022. jún. 10. 16:04
 18/34 A kérdező kommentje:

Igen, valahol ez rám nézve is sértő, az tény. Plusz visszás ez nagyon, hogy így könnyebb út, úgy könnyebb út, de az már jó nekik is, ha nem kell fizetniük a nyaraláson a szállásért vagy hogy bármiféle erőlködés nélkül bejuthat a jó gyakornoki helyre...

15. válaszoló, ezekhez semmi közöd nincsen. De szerinted ha két felnőtt ember szereti egymást és együtt élnek, akkor szexuális kapcsolat nincs közöttük?

2022. jún. 10. 16:05
 19/34 anonim ***** válasza:
78%

17!

Aztán minek bármit is kipótolni? Tökmindegy a háttér.

2022. jún. 10. 16:07
 20/34 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem úgy vannak vele, ha már ilyen életrevalónak neveltek, az eredményből is jár nekik. Attól még annak tartanak aminek.
2022. jún. 10. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!