Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám miért van kiakadva,...

Anyám miért van kiakadva, hogy nem szólok neki, mikor töltöm fel a kártyámat?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 12:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Anyámék egy vasat nem adnak nekem, mégis sokmindenre van pénzem. Én személy szerint seftelgetek ezzel-azzal.
2010. szept. 19. 12:50
 12/18 A kérdező kommentje:
Néha nagyimtól kapok pénzt, de volt már úgy, hogy figyelmes voltam és találtam az utcán 40 ezret...
2010. szept. 19. 12:57
 13/18 anonim ***** válasza:
húúú hol találtad,megyek keresni :D
2010. szept. 19. 13:02
 14/18 anonim ***** válasza:
én egyszer a fogarasi úti Tescó előtt találtam 10ezret a parkolóban
2010. szept. 19. 13:11
 15/18 anonim ***** válasza:
És ezt miért nem lehet anyukádnak elmondani? Rögtön nem aggódna hogy honnan van a pénz. Nagyidtól kaptál és kész, feltötted a telefont és ennyi.
2010. szept. 19. 13:42
 16/18 anonim ***** válasza:
62%

A vergődést tisztes nevén úgy hívják hogy hatalmi játék. Azt akarja elérni, hogy ne saját életed legyen, hanem ő irányítson.

Oknak lehet említeni, hogy lehet tényleg azt hiszi hogy loptad, de az is lehet, hogy csak később a gyengeségeddel visszaélve akarja eltartatni magát veled... Egy biztos, hogy anyuci nem tisztel, és ezért néz a kutyájának, ami pedig szerintem mindenképp ronda dolog. Ha a gyerekének tartana, felelősséget merne vállalni érted, még akkor is ha tudná hogy loptad.

Akármi is az oka, mindenképp állj ellen neki, mert ha most rászoksz, később sokkal könnyebben törnek meg mások, és ők bizony keményen vissza is élnek majd vele.

2010. szept. 26. 04:24
 17/18 anonim válasza:
Utolsónak üzenem: ne legyenek gyerekeid szerintem...
2010. szept. 26. 21:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Utolsónak üzenem, mert az utolsó előtti vagyok:

Ismerek olyan embert, aki az apját tartotta a legjobb barátjának, és azóta a semmiről elég sokra vitte. Mostmár vadkapitalizmusba ráadásul semmi nem menti meg a hajléktalanságtól a gyerekeket, tehát inkább neked ne legyen gyereked. Ha valamelyik gyereknek mégse jutna jó szülő, az egyetlen amit tanácsolni tudok, hogy mentse magát ahogy bírja időben.

2010. okt. 4. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!