Anyám miért van kiakadva, hogy nem szólok neki, mikor töltöm fel a kártyámat?
Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 12:13
1/18 anonim válasza:
Mert vleg még gyerek vagy és ő ad rá pénzt!
2/18 anonim válasza:
Mi ezt honnan a francból tudjuk??
4/18 anonim válasza:
Te tőle kapod a pénzt a feltöltésre?
Amúgy meg az anyád szerintem joga van tudni.Csak annyit kellene tenned, hogy szólsz, hogy feltöltöm a telefonom.
Ne, hogy azt hidd, hogy én téged hibáztatlak.Nem.
ha pedig a te pénzed akkor is van némi joga beleszólni.
Ha megbántottalak akkor Bocsi!
5/18 A kérdező kommentje:
az elmúlt 4 hónapban nem kaptam tőlük pénzt, csak kb 2000 Ft-ot, amiből nem jönne ki egy kártya, de mégis vergődnek, hogy miért töltöm fel a kártyámat.
2010. szept. 19. 12:18
6/18 anonim válasza:
utolsó vagyok talán azért mert nem tudják honnan szerezted a pénzt rá
7/18 anonim válasza:
Mi? Te, amikor feltöltöd, akkor bejelented neki? Vagy honnan tudja? Figyeltet magánnyomozóval?
Nem túlságosan értem...
8/18 A kérdező kommentje:
Annyit tud, hogy kb 4 hónapja volt feltöltve a telóm, arról tud, és sose szólok neki, hogy mikor töltöttem a kártyám, csak a fejemhez vágja, hogy 'jaj honnan van pénz a kártyádon?'
2010. szept. 19. 12:28
9/18 anonim válasza:
Mert ő tudja hogy mennyi pénzt adott és benne is felmerülhet a kérdés, hogyha nem tőle, akkor honnan van a pénz rá. Ha meg annyira zavar a "vergődése", akkor menj el dolgozni, keress pénzt és akkor nem kell elszámolnod, hogy mire költöd. Amíg gyerek vagy, addig meg ki kell bírnod a vergődését, mert abból élsz, hogy tőle kapsz pénzt.
10/18 anonim válasza:
Tényleg azért, mert nem tudja. Nem tőle, nem dolgozol, ergó vagy seftelsz, kurvÁlkodsz, vagy lopsz szerinte. (amúgy tényleg, honnan van a pénz? :D)
Ha elmondanád nekik, hogy anyuci, a pasim már eltart/kaptam pénzt a nagyitól, nem lenne a cirkusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!