A vénlányok azok a nők akik nem mentek férjhez. És, hogy hány éves koruktól számítottak vénlánynak a 60-as és 70-es években? Ahogyan most. Huszonéves koruk végétől, tehát 27-28 éves korától az a nő akinek nincsen férje az vénlány.
2022. jún. 23. 15:50
22/29 anonim válasza:
21! Az elmaradt falukban, esetleg...
2022. jún. 23. 17:28
23/29 anonim válasza:
A huszonkettes úgy látszik érintett...magára vette.
2022. jún. 23. 18:54
24/29 anonim válasza:
Nem vettem magamra semmit. De a mai világban már kitolódott minden. És a kérdés nem is erről szólt. Ne magadból indulj ki!
2022. jún. 23. 19:15
25/29 anonim válasza:
Nősülés előtt állok (37 vagyok) most kezdek keresgélni mert meguntam már a "qrvázást, cicázást" de nem kéne sem használati tárgy sem vénlány.
2022. jún. 23. 19:36
26/29 anonim válasza:
" 18-19 éves korukban már mentek férjhez "
Ez azért túlzás, de a legtöbben 20-25 között házasodtak, persze kivételek bőven voltak.
"1965-ben a 27 tanulóból amely elvégezte a 8.-at négyen tanultak tovább Miskolc különböző középiskolában és egy volt közöttük lány."
Érdekes. Nagymamámnak igen sok lány osztálytársa volt gimiben, akik egyrészével most is tartja a kapcsolatot (75 év körül vannak), és többen le is diplomáztak. Régen is voltak orvosnők, ügyvédnők, tanárnők, stb.
2022. jún. 23. 21:47
27/29 anonim válasza:
Na állítsd le magad 27 de nagyon gyorsan. Te nem kellesz senkinek mert ilyen paraszt stílusod van és értetlen is vagy. Fogadok egy valódi fotelharcos gyökér vagy. A kérdésre válaszolj!
25! Osztom a véleményed! Városban élek itt is a legtöbb 30 körüli pasas meg nő vagy kapcsolatban él vagy egyedülálló és sokan nem is akarnak kapcsolatot.
26! Igazad van az én mamámnak is sok volt a lány osztálytársa és alig voltak fiúk. Szerintem ez az ország különböző pontjain más és más.
2022. jún. 24. 04:45
28/29 anonim válasza:
A huszonhetes is megtaláltatott és sértve érzi magát mint vénlány...:-) De ki tehet róla, hogy nem kell senkinek? Ő maga.
2022. jún. 24. 15:31
29/29 anonim válasza:
28! Pacsiii! Arra nem is gondol a hülye 27-es, hogy van aki nem is akar férjhez menni, Amúgy ez a vénlány szó nagyon gáz. Régen is az volt. Akkoriban más értékek voltak. Házasság előtt nem lehetett szexelni, ennek ellenére csinálták, esküvő előtt nem lehetett összeköltözni. Aki mégis házasság nélkül élt együtt, azokat vad házasságban élőknek mondták. Ma már nem használják ezt a szót, mégis sokan élnek együtt úgy, hogy nincsenek megesküdve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!