Mi a véleményetek a Psycho (1960)"sorozatról" ?
Figyelt kérdés
Tegnap láttam Hitchcock Psycho c. filmét. Nagyon tetszett, gondoltam folytatom a 2-3-4-vel, de nem írnak róluk túl jókat. Szerintetek megéri továbbnézni, vagy tényleg rosszak lettek?2021. febr. 12. 10:46
1/2 anonim válasza:
Az első fekete-fehér film tényleg nagyon jó volt, de megmondom őszintén nem tetszettek a folytatások. Nem voltak nagyon rosszak, de hianyzott belőlük az a varázs ami az első filmben megvolt. Én azért ajánlom, hogy nézd meg, hátha neked bejön, mert az, hogy nekem nem tetszet nem jelenti azt, hogy neked ne tetszene
2/2 Rothadó Narancs válasza:
Nekem a 2-ik és 3-ik rész a kedvencem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!