Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez így normális?

Szerintetek ez így normális?

Figyelt kérdés

Párommal összeköltöztünk már egy ideje. Tudni kell, hogy a nagypapájától örökölt egy házat, amit felújítottunk, abban élünk. (félreértések elkerülése végett fizetek minden rám eső részt)

Párom apukája elég sokszor csinálja azt, hogy egyszer csak beközli hogy ő most beugrik (mindig van valami kfogás hogy miért) úgy, hogy otthon se vagyunk. Van kulcsa, általában akkor jön-megy amikor kedve van. Szerintetek ez így oké? Van, hogy otthon nem úgy van mindig kitakarítva, vagy épp fehérnemű maradt a fürdőben stb.. mert nem várunk ugyebár senkit. És tök kellemetlen amikor napközbe közli hogy ő átugrik mert ez meg az kell neki, vagy kertészkedni, vagy bármi..(Régen nem is közölte, volt hogy én szabin otthon voltam, és egyszer csak megjelent. Már szerencsére szól legalább előtte fél órával) Mégis csak mi lakunk ott, és nekem ez olyan fura, hogy ha nem vagyunk otthon, akkor is megy sokszor. De lehet én gondolom túl, és teljesen normális ez a szitu. Köszönöm ha válaszolsz!

2022. máj. 31. 14:53
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
És ez a tipikus "csak beugrom a székért" (Vagy bármi legyen az) aztán ott van több órán keresztül.
2022. máj. 31. 15:58
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
A párod szerint ez normális, szerintem meg a párod nem normális. Örülj, hogy ez most kiderült, így nem fog veled megtörténni, ami itt kérdezők százaival, hogy akkor jönnek rá, hogy a párjuk nem viselkedik normálisan, mikor már összeházasodtak, még rosszabb esetben gyerekük is van. Ez a hozzállás egyértelmű szakítóok, a más házába bejelentés nélkül nem mászkálunk. Ha a párodnak fontosabb az apja, mint te, akkor sürgősen keressél magadnak albérletet, majd mikor megvan, közöld a pároddal, hogy ennyi volt.
2022. máj. 31. 16:01
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Én a falra másznék tőle és inkább albérletbe költöznék.

Onnantól, hogy valaki az én befolyásom nélkül, jelenlétem nélkül jár kel az "otthonomban", aki nem is ott lakik, az onnantól nem az enyém.

Az én otthonom kertjét én alakítom úgy, ahogyan akarom. Az én otthonomba akkor és azt hívok meg, akit szeretnék.

Én a helyedben megmondanám a páromnak ilyen szituban, hogy vagy lecseréljük a zárat és apud nem kap kulcsot, vagy én költözök albérletbe, mert nem akarok átjáróházban lakni, ahol a szülei a tudtom nélkül úgy jönnek mennek és pakolják a holminkat, alakítják a ekrtünket, ahogyan nekik tetszik.

2022. máj. 31. 16:13
 14/34 anonim ***** válasza:
66%
Eszedbe ne jusson ezzel a pasival jövőt tervezni! Hagyd ott amint lehet, vagy állj a sarkadra, hogy márpedig zárcsere, nem lesz kulcs. De sajnos tudom, hogy gyávább vagy annál, úgy mint az itteni nők, tűrsz, nyelsz. Mire jó ez nektek? Ennyire kapcsolatfüggők vagytok?
2022. máj. 31. 16:24
 15/34 anonim ***** válasza:
92%

Ez szerintem sem normális, így semmi magánéletetek magánterületetek sincs.

A fö gond, hogy ezt a párod nem látja be ezt.

A másik gond, hoyg ha netán máshová költöztök, akkor is fog adni a szülönkek kulcsot és ugyanúgy állandóan ott mászkálnak.

Én nem terveznék vele semmit, ennek nincs jövöje.

2022. máj. 31. 16:28
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ez így nem oké.Lehet a párodnak kényelmes,mert nem kell a kertet rendbe tenni stb...Azt sem értem, miért nem ti kertészkedtek a saját kertetekben?Nekik nincs saját?Így a kapcsolatotok nem lesz hosszútávú.
2022. máj. 31. 16:36
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm apja is folyton így látogatta meg napközben a lakásukat. Aztán kiderült, hogy az apa szeretőit hordta oda dugni.
2022. máj. 31. 16:37
 18/34 anonim ***** válasza:
0%
A kérdező biztosan szegény, és nincs máshol laknia.
2022. máj. 31. 16:38
 19/34 anonim ***** válasza:
0%
nincs egy hete, hogy megkérdezted...
2022. máj. 31. 16:59
 20/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm aki normálisan válaszolt, a kérdésre valamelyest megkaptam a választ, hogy ez másnál sem lenne normális helyzet. Azon nem gondolkodtam még hogy szakító ok lenne, mivel ezen kívül nincs más problémánk, de tény hogy ez egy elég ijesztő hozzá állás a jövőre nézve, hogy ez neki így normális. Csak mivel náluk ez annyira természetes, nem tudtam hogy velem van-e a baj.És nem nem vagyok szegény, csak jobbnak láttuk így össze költözni, mint 150ért fizetni egy lyukat, vagy külön élni.

Ezt a kérdést mint írtam először tettem fel, sajnálom ha bánt valakit hogy volt ehhez hasonló kérdés, én nem láttam. Ennyire nem unatkozom hogy ugyanazt ki írjam többször :)

2022. máj. 31. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!