Úristen! Megbabonázott! Ki kell verni a fejemből! Mit tegyek?
Egy hipermarketben vagyok pénztáros.Valamelyik nap, egy férfi fizetett nálam, és amikor felnéztem, szinte elolvadtam.Én még ilyen kék szempárt nem láttam.Maga a férfi is egy megnyerő típus volt.Pár szó, "köszönöm a vásárlást",ennyi.És amikor elment, nem tudom miért, de megfordultam.És ő is visszanézett.
De én imádom a férjemet, a kamasz fiamat, mindenünk megvan, mindent megkapok a páromtól úgy érzelmileg, mint szexuálisan, akkor most ez mi az isten volt?Tiszta kémia?És egész nap ezen agyalok.13 év házasság során, soha sem fordult velem elő ilyen.De ez a pasi.... Soha sem csalnám meg a férjemet.Viszont ezen az érzése ledöbbentem.Más is volt így?
Persze, hogy volt. :) Butaság lenne azt mondani, hogy "ha igazán szereted a férjed és a családod, ilyen nem történik". Dehogynem. Inkább mondd azt magadnak, hogy "én szeretem annyira a férjemet és a fiamat, a családomat, hogy ezt feláldozom értük". El fog múlni, sok sikert!
Arra is gondolj, hogy minden csoda 3 napig tart és minden megnyerő férfi átalakul a szürke hétköznapokban.
Voltam, sajnos, talán a rendezettség ellenére is "unalmas" az élet!!!
Próbáld meg feldobni, új hobbyval, programokkal, külföldi úttal vagy belföldi kirándulásokkal.
Ha nem megy, hát nem baj.
Csak reméljük nem mindig nálad fog fizetni!!! Az sazr érzés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!