Nem az hogy nem szeretem őket, tök semlegesek és nem akarok sajátot, mert nem tudnék olyan életet biztosítani a számára, amit megérdemel.
Volt épp elég bajom az életben és sok szrságon átmentem, hogy végre elkezdjem a saját életemet élni, amelybe nem fér bele, hogy újabb 10-18 évre feladom önmagamat.
1. válasz. Nem tudok mit írni rá, hogy miért.
Bármi amit valaha hallottál, hogy miért nem akar valaki gyereket, mind igaz rám.
Nincs bajom a gyerekekkel, de különösebben nem is foglalkoztatnak.
Nem szeretnék sajátot. 🙂
Nekem van 2 gyerekem, őket szeretem.
Mások gyerekei közül azokat szeretem, akik normálisan meg vannak nevelve, tudnak viselkedni, udvariasak.
Nem szeretem mások gyerekei közül a bunkó, tahó neveletlen gyerekeket.
Ezeknek a szülei vagy teljesen erélytelenek, vagy ők maguk is neveletlenek és bunkók.
A saját gyerekemet felnött szeretem.
De ha elöről kezdhetném már nem vállalnák gyereket.
Ma már a gyerekek idegesítenek.Van hogy még boltból is kimegyek mert annyira idegesít a gyerek hiszti.Föleg rá sincs szólva a mai gyerekeknek már minden meg van engedve rájuk sem szabad nézni egy rosszalló pillantással sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!