4 nap után két gyerekekkel való utazás után, hogy néz ki nálatok az autó?
Figyelt kérdés
Egyedül voltam a múlt hétvégén 4 napot Miskolcon a gyerekeimmel. Férjem ideges, hogy nem patikatiszta a kocsi valamint még a héten azóta nem volt időm rendbe rakni. Hétfő este értünk haza másnaptól dolgoztam.2022. máj. 6. 21:03
21/27 anonim válasza:
Utolsó: igen, hidegben, esőben is megállunk enni.
Nem az út szélén, hanem étteremben, vagy ha olyan a helyzet, akkor benzinkúton.
Senkit nem állítunk az út szélére száradt kenyeret majszolni...
22/27 anonim válasza:
20! Attól mert a kocsim nem úgy néz ki, mint egy putri és nem lehet benn enni még kényelmes. :D
23/27 anonim válasza:
A miénk úgy, mintha csak 10 percig lettek volna benne... Ugyanolyan kupi van.
Mondjuk én a kocsiból egy használt zsepit nem dobhatok ki! Teljesen kiborulna!
24/27 anonim válasza:
Ő gyereke is, ő kocsija is, ő dolga is. Üdv Miskolcról, remélem, jól éreztétek magatokat :)
25/27 anonim válasza:
Nincsen gyerekünk, ellenben szinte havonta 1000km-et utazunk "egyvalaggal". Illetve vissza is, az már 2000km.
Eszünk-iszunk az autóban, a párom cigizik is útközben.
Nagyjából 3 évvel ezelőtt vettem egy kis grillezőt, azóta is a csomagtartóban van becsomagolva. :D
26/27 anonim válasza:
Nálunk sincs éves ivás a kocsiban, az üléseken védő huzat van, a hátsókon még egy plusz védő huzat. Megszokta mindenki, nem is kérnek kaját útközben.
27/27 anonim válasza:
Nem értem miért kell kocsiban enni. Naponta háromszor étkezünk, gyerekek esetlen ötször, de úgyis meg kell állni időnként, a sofőrnek is jót tesz. Vagy vécére is a kocsiban mentek? Elég gusztustalan mikor csupa morzsa az ülés, a cigiről meg ne is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!