4 nap után két gyerekekkel való utazás után, hogy néz ki nálatok az autó?
Nekem a gyerekeim már nagyok, sajnos én magam vagyok aki mindent otthagy a kocsiban. Találtam már rohadt almát az ülés alatt, azt is csak a szag miatt kerestem hogy mi ez a bűz.
De szokott lenni banánhéj is néha, kidobnám menet közben mert miért ne, bioszemét, még hálásak is a növények hogy ilyet kapnak, ki is szoktam vágni az ablakon ha nem látja senki.
A szőnyegek kavicsosak az igaz,mert sokat járunk természetbe, minden más tiszta amúgy a kocsiban, de kisebb túlélő elemózsiacsomag mindig van nálunk. De van kispárna, pikniktakaró, szatyrok, esernyő minden méretben, unaloműző kacatok ha dekkokni kell, innivalók, csokik, cukrok, magok, rúzs, napszemüveg 3 biztos van. Szóval minden kacat ami kell. Sokat autózunk azért.
Takarítsa ki az urad ha őt zavarja.
5# Mondd meg neki, hogy mások nadrágjában mindig jó nagy álló cerka van mikor belenézel. Ahogy te is, úgy ő is tanuljon meg kompromisszumot kötni benzinkútnál ott a porszívó, hajrá.
(Nálunk disznóól. Imádom, mert a legtöbb folt, morzsa valami finom ételről-italról árulkodik ami egyszer örömet okozott.)
3 gyerekkel Mcdonals drive után marad némi morzsa, de alapvetően vigyaznak.
Otthon kikukázom a szemetet, kicsit leseprem az üléseket de nincs gond. Nevelés kérdése.
Na jó, amíg kisebbek voltak én is vakartam a kárpitból a ketchupot. De megértő apuka vagyok :)
kicsi kölyökkorunktól rengeteget utazunk, sokszor szünet nélkül, mert anya-apa váltva vezet. ma már én (az idősebb gyerek) is beszállok. ebből következik, hogy ettünk és eszünk is kocsiban, tehát néha az autó morzsás. vagy kavicsos és saras, ha apám dolgozni volt vele terepen. vagy poros, ha anyám régi cuccokat szállít benne a-ból b-be. papírszemetes, ha költöztetünk vele valakit, füves és szőrös, ha lovagolni voltam és onnan hozom. szeles időben néha random faleveles vagy belemegy a homok.
nem halunk bele, ugyanolyan használati tárgy mint a cipőnk vagy az asztalunk, ha már nagyon koszos vagy olyan ember használja-látja, aki nem közeli család-barát, akkor kitakarítjuk.
szerencsére az apámnak van annyi önértékelése, hogy a férfiasságát ne egy tőle független fémdarab állapotában mérje le.
12 éves kocsi. Benn semmi kaja, inni lehet.
A szemetet sose hagyom benn.
Én szeretem, ha tiszta a kocsi, pedig hátul boxba kutyát is viszek sokszor (németjuhász).
Párod amúgy meg nyugodtan neki állhatott volna. Kit érdekel kinek milyen a kocsija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!