4 nap után két gyerekekkel való utazás után, hogy néz ki nálatok az autó?
1. A férjed miért nem teszi rendbe, ha őt zavarja?
2. Attól, hogy gyerekekkel utaztok, az autó még nem lesz szemétdomb.
3. Az autóban nálunk menet közben nem eszünk semmit, ha enni akarunk, akkor addig megállunk, másról meg nem lesz túl nagy rendetlenség.
4. Az autónak nem kell patikatisztának lennie, az használati tárgy.
5. Ha emberek utaznak autóval, akkor az nem lehet olyan, mint frissen takarítva.
Nálam tiszta marad, mert autóban nincs evés, ivás is csak sima víz (ne ragadjon, ha kifolyna), és az első ülés támláján védő van, hogy ne rugdossa össze. Ha nagyon sáros a cipője, leveszem, mikor beül.
Nem hagyunk az autóban semmit, játékot se, szemetet se. Zsepinek van benne szemetes, azt is mindig ürítem.
De én nőként imádom az autómat, megszállottan vigyázok rá, valószínűleg ez már beteges. :)
A férjed, ha ugyanígy érez, megértem, hogy zavarja a kosz/rendetlenség. De persze ő is kitakaríthatja.
Én nekem 6 éve ugyanaz a kocsim van, mint gyerekek előtt (5 és 2 évesek), én megengedem nekik, hogy ott egyenek, elég sok időt vagyunk kocsiban, foltos-koszos-mocskos, nyilván hétvégente kiporszívózzuk, de kárpittisztításra nem mindig van idő...
Ez csak egy használati vasdarab, ami arra való h menjünk vele, tegyük bele a kmeket...
Nem számít h csillog villog-e...
Férjem is egyetért
31N
Hát nem úgy, mint ami a szalonból jött.
Szemetet (általában) nem hagyunk a kocsiban, hetente-kéthetente kiporszívózom, lemosom, de megmondom őszintén: nálunk az autó van a családért, nem a család az autóért.
Férjed miért nem takarította ki, ha ennyire zavarja, hogy néz ki a kocsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!