Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a legfontosabb...

Szerintetek mi a legfontosabb egy kapcsolatban (akár házasságban) élő nőnek és egy kapcsolatban (akár ház. ) élő férfinak az életben?

Figyelt kérdés
A nőnek is és a férfinak is ugyanolyanok a preferenciái ? (ja, és vegyük úgy, h gyerek nincs)
2010. szept. 17. 00:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Melyik indok miatt hagynád ott legelőször a pertnered: szeretethiány, nemtörődömség, alkoholizmus, sexhiány.

Tippelek, mindenki a sexhiány miatt hagyná ott legelőször a partnerét. Akkor meg is válaszoltam.

2010. szept. 17. 08:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Hűség, bizalom, tisztelet, megértés, őszinteség, kommunikáció.
2010. szept. 17. 08:59
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért lett lepontozva az, aki a szexet írta.

Egyrészt a véleményünket kérdezte a kérdező, nem az abszolút igazságos (azt úgyse tudja senki), másrészt a válaszolkból úgy látom, csak nők válaszoltak.

A kérdező azt is kérdezte, hogy a férfiak preferenciái egyeznek-e a nőkével, és kár szépíteni a dolgot - a férfiak legtöbbjének a legfontosabb a szex. Ha nincs szex, akármennyire is tisztelt, előbb-utóbb félrelép - onnantól viszont véleményem szerint sem tiszteletről, sem szeretetről nem lehet beszélni.

Úgyhogy a válaszoló egyáltalán nem írt hülyeséget, én felpontoztam és egyetértek vele.

33 házas nő

2010. szept. 17. 09:50
 14/15 anonim ***** válasza:
igazságos = igazságot, bocs
2010. szept. 17. 09:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem ugyanazok fontosak egy nőnek, mint egy férfinak. Egy nő kibírja (sztem), hogy valameddig nincsen szex, de a férfi nem. Merthogy ebben látja azt, hogy szeretve van.

A nők nem sokáig bírják ha a férfi nem igazán figyel az ő igényeikre, pl. kicsit elmenni szórakozni, közös programot szervezni, barátnővel csevegni.

2010. szept. 17. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!