Ha egy nő úgy dönt, hogy elhagyja a családját, akkor elhordják minden kurvának, szívtelennek, míg egy férfi ezt sokkal könnyebben megteheti. Nem felháborító ez a kettős mérce?
Ej, visszajöttél? Álmodozzál csak, aztán meg majd belelóg a kezed a bilibe drága. 🤣 Pont egy sikeres, elégedett embernek tűnsz, ja nem.
Álmodozás? Egy olyan olcsó, mélyszegény országgal sem bírt el, mint Ukrajna, max. a civilekkel megy az izmozás, ami a legalja kategória. Valljuk be, ez a lufi kipukkant. És nem, nem vagyok éppenséggel még csak nagy EU mániás sem, de ez a sztori bukta, akárhogy magyarázod a bizonyítványt.
"Álmodozás? Egy olyan olcsó, mélyszegény országgal sem bírt el, mint Ukrajna"
Már miért ne bírna el?
A Kapacitásainak az 5%-át nem fordította bele ebbe a háborúba, mivel nem egy barbár állat mint Ukrajna "vezetői" akik eladták az országot a nyugatnak a civil lakosságot meg pajzsként használják.
Afganisztánba is rendet csináltak amivel a "nyugat" évtizedeken át vergődött, mivel ez votl az érdekük abból. Amerikai pénzemberek egy élősködő dögkeselyű banda, más nyomorát szítják abból élnek! Mindíg is így ment ez a történelem folyamán.
Ursula is úgy fog járni mint Merkel, és ehhez Putinnak mégcsak a seggét sem kell felemelnie a bársony trónjából!
"Pont egy sikeres, elégedett embernek tűnsz, ja nem."
Szerintem az ebédem drágább mint a te napi jövedelmed.
Ezzel bőven elégedett vagyok :)
"Hol dolgoznak kevesebbett a nők, te nyomorék? Hol van az, hogy egy nőnek kevesebbett kell? Ugyan úgy ledolgozzák a 8, 12 órájukat, utána még a mai napig is rájuk marad a háztartás és a gyerek is sokszor. "
A háztartás hogy jön a munkavállaláshoz meg a fizetéshez?
Egy pasi simán 16 órázik a vendéglátásba ha kell vagy ott az egész vagyonőr / tűzoltó szektor ahol alap a havi 240 munkaóra egy hónapba, autómentősökről fuvarozókról ne is beszéljünk ahol szintén kevés a nők aránya.
Ha egy pasi ül be a postára csekkezni ugyanannyit fog keresni mint egy szintén ott dolgozó ugyanolyan munkakörű nő.
Aki többet dolgozik, többet termel az többet keres ennyi az egész.
Szerintem meg ne találgassál, kb. annyi tehetséged lehet benne, mint amennyit a világpolitikához is értesz. 🤣 Egyébként én sem a létminimumon tengődök, de ez a "nekemdrágábbmégafikámis" érvelés brutálisan mélyproli, szinten aluli. 😅
Ki a túró emlegette itt Ursula-t, de most komolyan? Igen persze, Putyin cseppet sem barbár, sőt, az ukránok önmagukat támadták meg eszetlenül és unalomból, igaz? 😅 Igen, igen, haderejének 5%-át sem, sőt, a szakciókat sem érzik meg, hisz mi az nekik... Afganisztánt meg bebukta mind az orosz, mind az amcsi, foglalmam sincs, miről beszélsz. Visszatért a Talibán, ez aztán a nagy "rendcsinálás". Mikor jutunk már el a gyíkemberekhez és oda, hogy még a Föld is lapos, a Hold pedig csak egy hologram?
" "nekemdrágábbmégafikámis" érvelés brutálisan mélyproli, szinten aluli"
Mégis esz a rosseb miatta, mert betalált!
" sőt, az ukránok önmagukat támadták meg eszetlenül és unalomból"
Már 2014-ben is volt egy háborújuk, minden ukrán tisztában volt vele, mi vár rájuk!
Akinek volt esze vagy nem volt "mindegy" a sorsa már régen lelépett onnan.
Zelenszkijt ígyse nagyon támogatják az ukránok, rengetegen megadják magukat, sőt oroszországba menekülnek többen mint nyugatra!
Előbb utóbb a saját népe fogja felakasztani Zelenszkijt, miután a ruszkik a teljes ukrán infrastruktúrát megsemmisítik, és visszaküldik őket a kőkorszakba.
Esz a rossebb szerintem téged, kb. annyira talált be, mint a hatalmas Putyin-imádatod, de felőlem a világ urának is hiheted magad, aki minden ember felett áll, az sem zavar különösebben. 😅 Sosem voltam szegény, de nekem nem kell vele kérkednem, az érvelésed meg egyre dedósabb, bocs, hogy ebből én kinőttem már kisiskolásként.
Nem vagyok Zelenszkij-fan sem, nyugodtan szidhatod felőlem. Oroszországba pedig max. a tényleges oroszok mehettek Ukrajnából (ottani kisebbség), a kivándorlás onnan is nyugati irányba történik, és nem fordítva. Igen tudjuk, nyugatlik a hanyat, yadda yadda yadda. Nem szent az ukrán fél, de ez nem mentség arra, amit Putyin lépett, totál eszetlenül ráadásul. Ukrajnát pedig úgyis újraépítik, a teljes nemzetközi közösség felrosakozott mellette, nem lesz ott semmilyen kőkorszak. Apropó ugye tudsz róla, hogy a háború elérte Kárpátalját is? Elilveg mi ugye kiváltképp aggódunk az ottani magyarságért...
"nyugatlik a hanyat, yadda yadda yadda.
dedósabb, bocs, hogy ebből én kinőttem már kisiskolásként."
Inkább megyek melózni, és csinálok ma délután még úgy 200 ezer forgalmat, na szevasz :D
Igen igen igen, és év végére a Hiltont is megveheted.
Valótlanságokkal dobálóztál, meg lett minden cáfolva, és ezen besértődtél. Üres lufi vagy csak, nem tudtál se Afganisztánra mit reagálni de a Kárpátaljai háborúra sem... Apropó, most akkor már nem védjük meg a kárpátaljai magyarokat? Hogy is van ez? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!