Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő úgy dönt, hogy...

Ha egy nő úgy dönt, hogy elhagyja a családját, akkor elhordják minden kurvának, szívtelennek, míg egy férfi ezt sokkal könnyebben megteheti. Nem felháborító ez a kettős mérce?

Figyelt kérdés
Akár új családot is alapíthat, vagy kezdhet teljesen új életet, senkit nem fog érdekelni, míg egy nőn örökre ott fog maradni ez a “billog”.

2022. máj. 2. 17:38
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/124 anonim ***** válasza:
30%

Ej, visszajöttél? Álmodozzál csak, aztán meg majd belelóg a kezed a bilibe drága. 🤣 Pont egy sikeres, elégedett embernek tűnsz, ja nem.

Álmodozás? Egy olyan olcsó, mélyszegény országgal sem bírt el, mint Ukrajna, max. a civilekkel megy az izmozás, ami a legalja kategória. Valljuk be, ez a lufi kipukkant. És nem, nem vagyok éppenséggel még csak nagy EU mániás sem, de ez a sztori bukta, akárhogy magyarázod a bizonyítványt.

2022. máj. 6. 11:35
 112/124 anonim ***** válasza:
0%

"Álmodozás? Egy olyan olcsó, mélyszegény országgal sem bírt el, mint Ukrajna"

Már miért ne bírna el?

A Kapacitásainak az 5%-át nem fordította bele ebbe a háborúba, mivel nem egy barbár állat mint Ukrajna "vezetői" akik eladták az országot a nyugatnak a civil lakosságot meg pajzsként használják.

Afganisztánba is rendet csináltak amivel a "nyugat" évtizedeken át vergődött, mivel ez votl az érdekük abból. Amerikai pénzemberek egy élősködő dögkeselyű banda, más nyomorát szítják abból élnek! Mindíg is így ment ez a történelem folyamán.

Ursula is úgy fog járni mint Merkel, és ehhez Putinnak mégcsak a seggét sem kell felemelnie a bársony trónjából!

2022. máj. 6. 11:43
 113/124 anonim ***** válasza:
0%

"Pont egy sikeres, elégedett embernek tűnsz, ja nem."

Szerintem az ebédem drágább mint a te napi jövedelmed.

Ezzel bőven elégedett vagyok :)

2022. máj. 6. 11:45
 114/124 anonim ***** válasza:
0%

"Hol dolgoznak kevesebbett a nők, te nyomorék? Hol van az, hogy egy nőnek kevesebbett kell? Ugyan úgy ledolgozzák a 8, 12 órájukat, utána még a mai napig is rájuk marad a háztartás és a gyerek is sokszor. "

A háztartás hogy jön a munkavállaláshoz meg a fizetéshez?

Egy pasi simán 16 órázik a vendéglátásba ha kell vagy ott az egész vagyonőr / tűzoltó szektor ahol alap a havi 240 munkaóra egy hónapba, autómentősökről fuvarozókról ne is beszéljünk ahol szintén kevés a nők aránya.

Ha egy pasi ül be a postára csekkezni ugyanannyit fog keresni mint egy szintén ott dolgozó ugyanolyan munkakörű nő.

Aki többet dolgozik, többet termel az többet keres ennyi az egész.

2022. máj. 6. 12:43
 115/124 anonim ***** válasza:
5%

Szerintem meg ne találgassál, kb. annyi tehetséged lehet benne, mint amennyit a világpolitikához is értesz. 🤣 Egyébként én sem a létminimumon tengődök, de ez a "nekemdrágábbmégafikámis" érvelés brutálisan mélyproli, szinten aluli. 😅

Ki a túró emlegette itt Ursula-t, de most komolyan? Igen persze, Putyin cseppet sem barbár, sőt, az ukránok önmagukat támadták meg eszetlenül és unalomból, igaz? 😅 Igen, igen, haderejének 5%-át sem, sőt, a szakciókat sem érzik meg, hisz mi az nekik... Afganisztánt meg bebukta mind az orosz, mind az amcsi, foglalmam sincs, miről beszélsz. Visszatért a Talibán, ez aztán a nagy "rendcsinálás". Mikor jutunk már el a gyíkemberekhez és oda, hogy még a Föld is lapos, a Hold pedig csak egy hologram?

2022. máj. 6. 12:44
 116/124 anonim ***** válasza:
4%

" "nekemdrágábbmégafikámis" érvelés brutálisan mélyproli, szinten aluli"

Mégis esz a rosseb miatta, mert betalált!

2022. máj. 6. 12:52
 117/124 anonim ***** válasza:
4%

" sőt, az ukránok önmagukat támadták meg eszetlenül és unalomból"

Már 2014-ben is volt egy háborújuk, minden ukrán tisztában volt vele, mi vár rájuk!

Akinek volt esze vagy nem volt "mindegy" a sorsa már régen lelépett onnan.

Zelenszkijt ígyse nagyon támogatják az ukránok, rengetegen megadják magukat, sőt oroszországba menekülnek többen mint nyugatra!

Előbb utóbb a saját népe fogja felakasztani Zelenszkijt, miután a ruszkik a teljes ukrán infrastruktúrát megsemmisítik, és visszaküldik őket a kőkorszakba.

2022. máj. 6. 12:59
 118/124 anonim ***** válasza:
24%

Esz a rossebb szerintem téged, kb. annyira talált be, mint a hatalmas Putyin-imádatod, de felőlem a világ urának is hiheted magad, aki minden ember felett áll, az sem zavar különösebben. 😅 Sosem voltam szegény, de nekem nem kell vele kérkednem, az érvelésed meg egyre dedósabb, bocs, hogy ebből én kinőttem már kisiskolásként.

Nem vagyok Zelenszkij-fan sem, nyugodtan szidhatod felőlem. Oroszországba pedig max. a tényleges oroszok mehettek Ukrajnából (ottani kisebbség), a kivándorlás onnan is nyugati irányba történik, és nem fordítva. Igen tudjuk, nyugatlik a hanyat, yadda yadda yadda. Nem szent az ukrán fél, de ez nem mentség arra, amit Putyin lépett, totál eszetlenül ráadásul. Ukrajnát pedig úgyis újraépítik, a teljes nemzetközi közösség felrosakozott mellette, nem lesz ott semmilyen kőkorszak. Apropó ugye tudsz róla, hogy a háború elérte Kárpátalját is? Elilveg mi ugye kiváltképp aggódunk az ottani magyarságért...

2022. máj. 6. 13:10
 119/124 anonim ***** válasza:
0%

"nyugatlik a hanyat, yadda yadda yadda.

dedósabb, bocs, hogy ebből én kinőttem már kisiskolásként."

Inkább megyek melózni, és csinálok ma délután még úgy 200 ezer forgalmat, na szevasz :D

2022. máj. 6. 13:24
 120/124 anonim ***** válasza:
17%

Igen igen igen, és év végére a Hiltont is megveheted.

Valótlanságokkal dobálóztál, meg lett minden cáfolva, és ezen besértődtél. Üres lufi vagy csak, nem tudtál se Afganisztánra mit reagálni de a Kárpátaljai háborúra sem... Apropó, most akkor már nem védjük meg a kárpátaljai magyarokat? Hogy is van ez? 🤔

2022. máj. 6. 13:30
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!