Első szülinap, együtt??
Sziasztok, érdekelne mások véleménye:
Párommal van egy hamarosan 1 éves gyermekünk,neki az előző kapcsolatából van egy kamasz fia.
(nem velünk él).Mivel egy hónapban van a születésnapjuk szerintetek milyen az ha a babánk első születésnapját egybe tartanánk a kamaszfiú születésnapjával? Nyilván én nem szeretném,mert az első születésnap az azért naaaa!!Benne viszont felmerült a gondolt, hogy együtt kéne!
sejthető volt, hogy a 17-est lepontyozzátok. Mert a gyakorin nem kell figyelembe venni, mit szeretne az Apa - aki ugyanúgy apja a másik gyereknek, mint az egyévesnek, és mi lenne jó a szétcincált családban nevelkedő kamasznak - a lelkileg tönkretett kamaszfiúnak, aki amúgy biztos megértené, hogy egy féltestvért kapott, és az 1 évesként viselkedik.
Ha szeretnéd a békét, és a barátságos légkört kérdező, akkor átgondolod ezeket. Ha pedig ki akarod túrni a párod gyerekét, akkor hajrá. Majd évek múlva talán visszakapod egy új féltestvér anyjától.
Pontozás indul!
21!
A legfonotosabb a gyerek kellene hogy legyen. Méghozzá a kamasz, mert az egy evessel ellentétben tudja, mi az a szülinap.
20: "aki amúgy biztos megértené, hogy egy féltestvért kapott, és az 1 évesként viselkedik"
Inkább pont azt kéne neki éreznie, hogy a születésnapja ugyanúgy csak az övé, mint eddig.
Rendkívül ostoba vagy!
Szerintem senki sem szereti, ha egyben tartják a születésnapját máséval.
Pláne egy gyerek, aki valószínűleg érzékenyebb is az átlagnál, hiszen elváltak a szülei.
Csináljatok külön 1 éves partit a picinek, meg a nagynak is.
Tök jó dekorációkat, lufikat meg ilyesmiket is lehet kapni, amivel még személyesebbé lehet tenni.
(pl: [link] Mi itt vettünk lufikat a a tesóm kislányának, nemrég volt az 1. szülinapja. De már a nagytesónak is kinéztük, hogy star warsot lufikat fog kapni.)
Az apa kérdezze meg a kamasz fiút. Az egyévesnek nyilván tök mindegy, itt a kamasz az érzékeny pont.
Mert a saját kamaszkoromra visszagondolva, én is pont leszartam a családi szülinapot, mint egy korábbi válaszoló, lehet még örültem is volna, ha nem kétszer kell jópofozni. Ugyanakkor az is lehet, amit a többség írt, hogy rosszul esne neki, mert alapból itt a cuki új kistestvére, és erre még saját szülinapja sem lehet, mert azt is elveszik tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!