Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyák szállására minden...

Az anyák szállására minden gyereknek mennie kell az anyával?

Figyelt kérdés

Rosz helyzetben vagyunk itthon és már csak az az egy ki út lenne,hogyha anyák szállására mennénk mert apám nem hagyna minket békén.

Az egyetlen ok az,hogy én nem szeretnék menni az az,hogy van itthon egy 8éves csivavám,anyák szállására pedig állatot nem lehetne vinni,tudom jól,hogy a kutyusom nem bírná ki nélkülem hiába lenne aki gondoskodna róla. Azon gondolkoztam,hogy el mehetnék mamámékhoz még anyukám a két öcsémmel anyák szállására. (Anyukámnak és tesóméknak azért nem megoldható mert egyrészt kicsi a ház másrészt apám ott is keresne minket) Ha én mamámnál lennék egyedül addig be bújnák előlle a wc-be vagy bár hová. Nyilván én is szabadulni akarok abbol ami itthon van de egyszerüen képtelen vagyok magára hagyni a kutyámat (és az iskolából sem szivesen iratkoznák ki)

#család #anyaotthon #Anyákszállása
2022. ápr. 22. 21:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező: ideiglenesen ha be tudnád adni (az otthon közelében) menhelyre, az lehet a legjobb megoldás lenne. Egyrészt ott értenek hozzá, másrészt látogathatnád amikor akarnád.
2022. ápr. 23. 04:48
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell menned, ha a nagyid befogad, de azt csak hivatalosan, családba fogadással teheti meg, mert kiskorúként kell egy nagykorú gyám, aki felelősséget vállal érted. Ez csak az a személy lehet, akivel együtt laksz, elenged buliba, aláírja az igazgatóit stb. Ő hoz döntést, ő a felelős, ha bajod esik.

Ez az anyaotthon számára is világos, szólnak majd a gyermekjoletibe, hogy 1 gyerek nem az anyjával él, indítsanak családba fogadást.

Apádat pedig jelentsétek fel, jo lenne idővel egy tavoltartasi tőle.

2022. ápr. 23. 07:44
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
#11 Én azért mindenképp megpróbálkoznék egy feljelentéssel, de valóban, már írták, legyen legalább 1 látlelet olyan sérülésről, amit az apa okozott. Akár 8 napon belül gyógyuló is.
2022. ápr. 23. 07:52
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
Ez így nem fog működni. Ha maradsz a régi iskoládban, apád ott is meg fog találni. Ha ekkora a baj, tényleg ne a kutya rigolyái legyenek már a legfontosabbak. Ha éhes lesz, majd elfogadja mástól is ételt.
2022. ápr. 23. 08:03
 15/21 anonim ***** válasza:
39%
Majd ha tényleg zűrös apád lesz, nem a kutya lesz az első, meg hogy nem akarsz iskolát váltani.
2022. ápr. 23. 09:27
 16/21 anonim ***** válasza:
2%
Látom, legalább egy ember felfogta....
2022. ápr. 23. 10:34
 17/21 anonim ***** válasza:
29%
A lepontozóknak meg: szóval nektek az a normális, hogy krízishelyeben a kutyika az első, az emberek meg menjenek a francba, mert annyira elbaszta az ölebét, hogy csak kézből lehet etetni? És a totál életképtelen kutyája fontosabb, minthogy a testvérei, meg az anyja ne azon görcsöljön hogy mi van vele, nem ütötte -e agyon apuci, aki elől menekülnek- és persze az is belefér hogy egy agresszív barmot vigyen két idős ember nyakára, akik-természetesen hálából- még tartsák is el őt. Ha valaki volt már VALÓS krízishelyzetben, az tudja hogy nem a kutya lesz az elsődleges szempont. Hanem a túlélés.
2022. ápr. 23. 10:38
 18/21 anonim ***** válasza:
16%
Ami pedig az illeti,l egy GYEREK- tehát kiskorú- nem mehet csak úgy oda ahova kedve szottyan, akármit is képzeljen magáról. Az anyának is "előnyére" válna hogy egy gyereket lazán magára hagy, mert behisztizik a kutyája miatt az adott poronty. Egy vészhelyzetben még inkább az anya, vagyis a gondviselő felelőssége a gyerek testi épsége, akkor is ha olyan tévképzetei vannak a kis hülyének hogy lazán elbújhat egy olyan lakásban apuci elől, ahova az bemehet. Mer egy agresszív alak majd pont nem kutat végig mindent lazán- vagy úgy gondolta hogy a nagyszülei védjék meg? Veressék agyon esetleg magukat a kedvéért?
2022. ápr. 23. 10:47
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
17, könnyen dumálnak a biztonságos kis életükből. Soha nem volt dolguk valóban problémás családdal, ahol tényleg menekülni kellett.
2022. ápr. 23. 10:49
 20/21 anonim ***** válasza:
94%

A kérdező gyerek, persze hogy fontos neki a kutyája, valószínűleg a nehéz helyzetekben a kutya erősebb érzelmi támasz, mint az anyuka, akit nyilván szeret, de nem tud a gyerekének biztonságot nyújtani. Nem a gyereknek kell az anyját első helyre tenni, hanem fordítva, a szülőnek az elsődleges kötelesség a gyerek biztonsága és jóléte.

Kérdező, az járható lenne, hogy csak a kutya megy nagymamádékhoz? Ők gondoskodnának róla, hidd el, enne akkor is, ha ők adnák az ételt, te pedig együtt maradhatnál anyukáddal és a testvéreiddel. Gondolom gyakran látogathatnád a kutyát így is.

2022. ápr. 23. 11:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!