Az unokatestvérem házasodni készül, a meghívót már megkaptuk. Megkért engem, a 2 nővéremet illetve egyik nővéremnek a párját, hogy pincérkedjünk az esküvőn. Tudni kell, hogy én és az egyik nővérem illetve annak párja-pincérek vagyunk. Mi teljesen kiakadtunk ezen. Illetve az unokatestvérem nem konkrétan nekünk mondta ezt, hanem apánknak, aki most adta át nekünk ezt a kedves üzenetet. Mi a véleményetek? Én most nagyon mérges vagyok.. legszívesebben felhívnám az unokatesómat, mert szerintem ez egyáltalán nem etikus.. szeretném visszautasítani, hiszen vendégként lettünk meghívva, és nem pincérként-ám most mégis dolgozni kellünk. Viszont, ha visszautasítjuk, akkor egyértelműen rossz szemmel fognak ránk nézni az esküvőn, ismerjük őket, ilyenek. Ti mit tennétek?
"Viszont, ha visszautasítjuk, akkor egyértelműen rossz szemmel fognak ránk nézni az esküvőn"
Hát tudod, kit érdekelne, hogy ekkora pofátlanság után még ők néznének rossz szemmel rátok. Én egyeztetnék a másik három "pincérjelölttel", utána felhívnám, megkérdezném tőle, hogy akkor most mi is van, mert nem teljesen értem, hivatalosak vagyunk-e az esküvőre. Ha a válasz igen, akkor mennék, de ha ingyen pincéreket akar, akkor közölném, hogy ezt nagyon benézte, sajna ez nem fog menni.
2022. ápr. 17. 19:16
22/33 anonim válasza:
Durván magas órabér igényt nyúljanék be + korlátlan fogyasztást
2022. ápr. 17. 19:21
23/33 anonim válasza:
Már nem is azért, de nektek van okotok megsértődni. Ez netto pofátlanság. Mondjuk a sminkes és fodrász más. Ha pl. egy barátom megkérné, hogy csináljam meg a haját, azt szívesen megtenném, az más. De lagzin pincérkedni nagyon nagy pofátlanság. Konkrétan nem vendégnek vagy híva.
2022. ápr. 17. 19:42
24/33 anonim válasza:
LoL
2022. ápr. 17. 20:10
25/33 anonim válasza:
Remélem, van a rokonságban szakács, cukrász, zenész is, mert akkor szinte ingyen van a lagzi 😃
2022. ápr. 17. 20:19
26/33 anonim válasza:
Több felé opció lehet:
Nemet mondasz, de akkor elbasz. dik az este, plusz kínos lesz beszélni unokatesoddal.
Pincérkedsz, persze nem ingyen, közben eszek iszol, mulatási,ha jó a hangulat éjfél után már mindenki van annyira felszabadult hogy üvegből isszák a pálinkát, nem kell a pincéreskedni.
Esetleg plusz lemarsz egy csomó piát amikor nem látják és a következő pár bulin lesz mit drinkelni.
2022. ápr. 17. 20:44
27/33 anonim válasza:
Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy felnőtt emberek mért rettegnek attól, hogy a másik, aki nekik kellemetlenséget okoz, megsértődik...
2022. ápr. 17. 23:27
28/33 anonim válasza:
Sminkes az már pár hónapja is volt egyszer.
2022. ápr. 18. 00:00
29/33 anonim válasza:
#28, igen, volt. Egyesek ugyanazt ismételgetik, kicsit megcifrázva.
2022. ápr. 18. 00:10
30/33 anonim válasza:
Mert mintha nem lennének ilyen emberek bőven, na hagyjuk már. a mi rokonságunkban az az elvárás a férjem felé hogy -mivel van láncfűrésze, tehát nem is egy nagy valami- ingyen melózzon a rokonnak, havernak. természetesen se sz üzemanyagot nem akaródzik kifizetni, sem az nem jut eszükbe hogy a munkáját megfizessék, és meg vannak sértve ha el vannak hajtva a picsába. Mert milyen szemét már az ember hogy nem "segít" nekik, magyarán nem ő fizet gyakorlatilag csak mert dolgozhat a famíliának. Nem szokatlan jelenség Magyarországon- úgyhogy erősen kétlem hogy ugyanaz az ember írta volna ki a kérdéseket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!