Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok egy ilyen...

Mit csinálnátok egy ilyen Sakk-Matt helyzetben?

Figyelt kérdés

Na jó, rövidre fogom.

Sokáig a nagyszüleim (is) neveltek, aztán Anyummal elköltöztünk, összeismerkedett egy palival aki sokszor megvert eléggé kiskoromban, még anyám előtt is de mivel a szerelemtől nem látott tisztán konkrétan letagadta a jelenete(ke)t ami a kis pofikája előtt zajlottak le. Régen volt. Amúgy is az a pali egy nárci jellem, nem fejtem ki. Van egy kistesóm attól a baromtól, akit amúgy szeretek és nem tudom végignézni hogy a kb. 3 éves gyereket üti mindenért. Anyám rászól, de különösebben nem lincseli meg ezért azt a... Sokszor átfutott az agyamon hogy felvételeket készítenék, és a gyámügy kezére adnám, csak az a baj hogy a nagyszüleimet szeretem (mondhatnám hogy ezekkel a marhákkal ellentétben) és ők viszont nem bocsátanák meg ha elvennék Anyámtól a gyereket miattam. Igazából most gondolkodtam azon, hogy vajon normális hogy nekem természetes hosszú évek óta gyomorideggel elindulni az iskolából?

Gy.i.k.:

-Nem, nem tudok a nagyszüleimhez költözni.

-Nem, nem vagyok 18.

-Nem, nem tinihiszti.

-Nem, nem szólhatok senkinek a környezetemben mert abból csak nagyobb baj lehet.

-Nem, Anyámat nem lehet észhez téríteni.

Ja igen, tényleg őszintén köszönöm előre is a végtelen empátiátokat, de nem sokat segítenek a sajnálkozó privátok. Igen, találkozhattatok már párszor itt ezzel a kérdéssel, mert kb. 1 éve néha kiírom ezt az emiatti pánikrohamaim után, hátha egyszer valaki ír valami olyat ami az esetemben kivitelezhető megoldás.

Bocsánat ha kicsit flegmának tűntem, tényleg senkit nem akarok ezzel a stílussal megbántani csak nem vagyok a lehető legszuperebb passzban. Egyszerűen ezt rövidre szerettem volna zárni. Ennek ellenére mindenkinek ezer puszit és boldog Húsvétot kívánok aki segítő szándékkal van itt (és annak is aki nem).

#NEM, MÉG MINDIG NEM KAMU KÉRDÉS
2022. ápr. 16. 21:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
17%
Kivársz míg sikerül elköltöznöd.
2022. ápr. 16. 23:12
 22/26 anonim ***** válasza:
89%

A 14-es válasz nagyon jó, de két dologgal kiegészíteném.

- A videót mentsd le gépre (vagy akárhova), mielőtt megmutatod anyádnak, mert lehet helyben törölteti veled/elveszi a telefonod stb. Biztos, ami biztos.

- Semmiképp se augusztus 1.-ig várj!!!!! Addig kékre zöldre veri az az állat… Minél hamarabb vedd videóra, mutasd meg anyudnak (ha kettesben vagytok, persze csakis kizárólag mielőtt lementetted a videót) és mondd meg neki, hogy a következő verésnél AZONNAL mész a gyámügyhöz, úgyhogy iparkodjon beszélni azzal az állattal, mert ez nem állapot. Ha gondolod, előtte a nagyszüleidnek is megmutathatod a videót. És nyugodtan mesélj nekik el mindent, ne csak a “három negyedét”. Ha nem teszed, tényleg csak haragudni fognak rád, hogy “belekevered” a gyámügyet.

Én is így nőttem fel.

Az én anyám se szólt soha semmit.

Kérlek, ne hagyd szó nélkül a dolgot!!!

Ha teheted, próbáld tesódat is valamilyen szinten vigasztalni, legyél ott neki…

Sok sikert!

2022. ápr. 17. 01:38
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Nos az én anyám valami hasonló helyzetben volt a pasi élete végéig soha meg nem jött a bátorsága.

Egy fillér soha nem maradhatott nála fizetéskor pontosan az utolsó FT-ig mindent le kellett adjon.Késöbb már ő tartotta el.

Jómagam ebből kimaradtam mert ott hagyott mint egy csomagot az apai nagyszüleimnél

Tudod a tesomtól tudok többet ugyan engem soha nem mert megütni csak fenyegetőzött vele

De ütötte anyámat a tesómat azt a testvéremet is aki az ő vére volt.

Sajnos anyád úgy ahogy az enyém is menthetetlen.

A tesóm 14évesen addig könyörgött anyánknak míg koleszba került mondjuk a sport lévén az élet a szerencse segített neki Vége lett a szenvedésének

Az ő vére is ahogy tudott menekült onnan

Anyánk a mai napig valja amelyik nöt ütik megérdemli.Egy nő azért születik hogy jó feleség legyen kiszolgálja az ÚRÁT!Ha bármiben vét jogos bárminemű bántalmazás!

Majd 40évig így élt!

Menthetetlenül

A tesómmal külföldön dolgoztunk ki akartuk menteni a férje karmaiból nem engedte anyánk.NEKI OTT A HELYE!!!

Ezt csak azért írom le tud őt te ti sose mentitek meg!

Magatokat igen.

Ha tudod kérd magad koleszba vagy vissza a nagyszülökhöz

A tesódnak nehezebb lesz mert ő vérszerinti gyereke.

Sajnos ki kell bírja míg valami indokkal nem tud ő is szabadulni.

Vagy elfogadod azt a segítséget amit itt kedvesen felajánlottak

A mai eszemmel ezt tenném nem hagynám hogy a félelem vezessen.

A tesómon keresztül tudom meg vagytok félelmítve.Jó magam is ezt éreztem mindig mikor ott voltam

Ha anyád ilyen ostoba hagyd de magatoknak adj esélyt nem ilyen életet érdemeltek.

2022. ápr. 17. 10:15
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

"elvennék Anyámtól a gyereket miattam"

Nem miattad veszik el anyádtól a gyereket, hanem miatta és azért az állat miatt.

Neked kifejezetten dícséret járna, hogy mertél lépni.

Ha megölné a pasi anyáddal együtt a gyereket, s te bemennél ezzel a rendőrsegre, akkor az is a te hibád lenne, ha lecsukják őket? Még csak véletlenül se az övéké?

2022. ápr. 17. 10:33
 25/26 anonim ***** válasza:
Ne legyél önző. Menjél gyámügyhöz. Mindent videóznék. Mindent !!!
2022. máj. 1. 09:42
 26/26 anonim ***** válasza:

#NEM, MÉG MINDIG NEM KAMU KÉRDÉS

Ezt csak msot néztem, ez komoly :D

2022. máj. 1. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!