Mit csinálnátok egy ilyen Sakk-Matt helyzetben?
Na jó, rövidre fogom.
Sokáig a nagyszüleim (is) neveltek, aztán Anyummal elköltöztünk, összeismerkedett egy palival aki sokszor megvert eléggé kiskoromban, még anyám előtt is de mivel a szerelemtől nem látott tisztán konkrétan letagadta a jelenete(ke)t ami a kis pofikája előtt zajlottak le. Régen volt. Amúgy is az a pali egy nárci jellem, nem fejtem ki. Van egy kistesóm attól a baromtól, akit amúgy szeretek és nem tudom végignézni hogy a kb. 3 éves gyereket üti mindenért. Anyám rászól, de különösebben nem lincseli meg ezért azt a... Sokszor átfutott az agyamon hogy felvételeket készítenék, és a gyámügy kezére adnám, csak az a baj hogy a nagyszüleimet szeretem (mondhatnám hogy ezekkel a marhákkal ellentétben) és ők viszont nem bocsátanák meg ha elvennék Anyámtól a gyereket miattam. Igazából most gondolkodtam azon, hogy vajon normális hogy nekem természetes hosszú évek óta gyomorideggel elindulni az iskolából?
Gy.i.k.:
-Nem, nem tudok a nagyszüleimhez költözni.
-Nem, nem vagyok 18.
-Nem, nem tinihiszti.
-Nem, nem szólhatok senkinek a környezetemben mert abból csak nagyobb baj lehet.
-Nem, Anyámat nem lehet észhez téríteni.
Ja igen, tényleg őszintén köszönöm előre is a végtelen empátiátokat, de nem sokat segítenek a sajnálkozó privátok. Igen, találkozhattatok már párszor itt ezzel a kérdéssel, mert kb. 1 éve néha kiírom ezt az emiatti pánikrohamaim után, hátha egyszer valaki ír valami olyat ami az esetemben kivitelezhető megoldás.
Bocsánat ha kicsit flegmának tűntem, tényleg senkit nem akarok ezzel a stílussal megbántani csak nem vagyok a lehető legszuperebb passzban. Egyszerűen ezt rövidre szerettem volna zárni. Ennek ellenére mindenkinek ezer puszit és boldog Húsvétot kívánok aki segítő szándékkal van itt (és annak is aki nem).
A 14-es válasz nagyon jó, de két dologgal kiegészíteném.
- A videót mentsd le gépre (vagy akárhova), mielőtt megmutatod anyádnak, mert lehet helyben törölteti veled/elveszi a telefonod stb. Biztos, ami biztos.
- Semmiképp se augusztus 1.-ig várj!!!!! Addig kékre zöldre veri az az állat… Minél hamarabb vedd videóra, mutasd meg anyudnak (ha kettesben vagytok, persze csakis kizárólag mielőtt lementetted a videót) és mondd meg neki, hogy a következő verésnél AZONNAL mész a gyámügyhöz, úgyhogy iparkodjon beszélni azzal az állattal, mert ez nem állapot. Ha gondolod, előtte a nagyszüleidnek is megmutathatod a videót. És nyugodtan mesélj nekik el mindent, ne csak a “három negyedét”. Ha nem teszed, tényleg csak haragudni fognak rád, hogy “belekevered” a gyámügyet.
Én is így nőttem fel.
Az én anyám se szólt soha semmit.
Kérlek, ne hagyd szó nélkül a dolgot!!!
Ha teheted, próbáld tesódat is valamilyen szinten vigasztalni, legyél ott neki…
Sok sikert!
Nos az én anyám valami hasonló helyzetben volt a pasi élete végéig soha meg nem jött a bátorsága.
Egy fillér soha nem maradhatott nála fizetéskor pontosan az utolsó FT-ig mindent le kellett adjon.Késöbb már ő tartotta el.
Jómagam ebből kimaradtam mert ott hagyott mint egy csomagot az apai nagyszüleimnél
Tudod a tesomtól tudok többet ugyan engem soha nem mert megütni csak fenyegetőzött vele
De ütötte anyámat a tesómat azt a testvéremet is aki az ő vére volt.
Sajnos anyád úgy ahogy az enyém is menthetetlen.
A tesóm 14évesen addig könyörgött anyánknak míg koleszba került mondjuk a sport lévén az élet a szerencse segített neki Vége lett a szenvedésének
Az ő vére is ahogy tudott menekült onnan
Anyánk a mai napig valja amelyik nöt ütik megérdemli.Egy nő azért születik hogy jó feleség legyen kiszolgálja az ÚRÁT!Ha bármiben vét jogos bárminemű bántalmazás!
Majd 40évig így élt!
Menthetetlenül
A tesómmal külföldön dolgoztunk ki akartuk menteni a férje karmaiból nem engedte anyánk.NEKI OTT A HELYE!!!
Ezt csak azért írom le tud őt te ti sose mentitek meg!
Magatokat igen.
Ha tudod kérd magad koleszba vagy vissza a nagyszülökhöz
A tesódnak nehezebb lesz mert ő vérszerinti gyereke.
Sajnos ki kell bírja míg valami indokkal nem tud ő is szabadulni.
Vagy elfogadod azt a segítséget amit itt kedvesen felajánlottak
A mai eszemmel ezt tenném nem hagynám hogy a félelem vezessen.
A tesómon keresztül tudom meg vagytok félelmítve.Jó magam is ezt éreztem mindig mikor ott voltam
Ha anyád ilyen ostoba hagyd de magatoknak adj esélyt nem ilyen életet érdemeltek.
"elvennék Anyámtól a gyereket miattam"
Nem miattad veszik el anyádtól a gyereket, hanem miatta és azért az állat miatt.
Neked kifejezetten dícséret járna, hogy mertél lépni.
Ha megölné a pasi anyáddal együtt a gyereket, s te bemennél ezzel a rendőrsegre, akkor az is a te hibád lenne, ha lecsukják őket? Még csak véletlenül se az övéké?
#NEM, MÉG MINDIG NEM KAMU KÉRDÉS
Ezt csak msot néztem, ez komoly :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!