Hogy fordulhat elő, hogy egy férj nem veszi tudomásul, hogy a felesége más mint ő, hogy egy nő más mint egy férfi hogy a felesége nemcsak anya és háztartási robot, hanem nő is, aki ápoltan érzi jól magát?
*hogyan hozzam tudomására, hogy ezek elemi szükségletek, hogy ha nem veszi észre, hogy már csak árnyéka vagyok önmagamnak.
Nem a 15.01-es vagyok, de ha nem veszi észre, akkor talán szólni kellene neki. Mondjuk ha már ezt így megszokta és jó neki, nehéz lesz rábírni a változásra.
Az én férjem kezdettől fogva addig segít a házimunkában, amíg az össze el nem fogy. Nincs enyém-tied, ami jön, azt csináljuk, és ha végzünk, több időnk van magunkra és egymásra.
Ez azért nem jo(90%-os hasonloságot én irtam)
Viszont irigylem azt a válaszolot aki irta h közösen csinálják meg a dolgokat mig el nem fogy.
Én pl. szoltam h takritottam a szobában a gyerekkel ne egyenek bent.10perc mulva bent ettek...
Tudjátok mire jövök rá folyamatosan?
Hogy amikor belép a gyerekünk van téma-gyerek lesz egy kapcsolatban-minden megváltozik...egyre kevésbé akarok gyereket emiatt..sajna
veszekedés a gyerek miatt, a gyerek nem segit be amikor már nagy..veszekedés veszekedés hátán, nem vonzó élet számomra az, h gyerkem legyen ezek után...nem erre vágyom
26 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!