Milyen anya az aki egy férfi miatt hátat fordít a gyerekeinek?
A saját életét élni? A gyerekei is az életéhez tartoznak, ha tetszik, ha nem. Megszülte, nevelje fel tisztességesen őket!
Az ilyen nem anya...
Nem ember az ilyen szerintem.
Hihetetlenek az emberek manapság.
Szellemileg az anyjuk is gyerek lehet hiába 38 éves.
És sok ilyen korú nő buggyan meg mostanság. Az én anyám se 100% meg szinte minden haverom ismerősöm csonka családba él de bár megjegyzem én is.
A szomszédoknak semmi közük az egészhez, eleeve van egy nagykorú, a 19 éves lehet a gyámja a többinek, de a szülői felügyeleti jog meg sem szűnt.
A másik pedig, hogy a dédnagyanyámat kényszerítették a házasságkötésre annak idején. Szült két gyereket, majd amikor azok 10 év körüliek voltak elhagyta őket, és soha többé nem foglalkozott velük.
Budapestre szökött távoli rokonoknál élt, szerelmes lett, és ebből a szerelemből született a nagyanyám.
Szóval ki érti az embereket? A nagyanyámat imádta az anyja, azaz a dédi. A két másik gyereket, pedig az egyik szintén lány volt, soha többet nem akarta látni.
A dédi egész életében dolgozott, imádott engem is, jó anya volt, de az előző életét elhagyta és vele együtt mindenkit, még a vagyonát is.
Egy nagykorú már van, de legalább az anya támogatja őket anyagilag.
Elég naiv nő lehet ha így beszédítette a vénember!
Amúgy sok pasi még szemetebb módon hagyja ott a gyerekeit és még támogatni sem támogatja őket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!