Az hogy néz ki hogy ma megyünk fürdőre és anya egy munkatásával jjön aki férfi?
Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 09:15
1/7 anonim válasza:
Kicsit több infót légyszíves, van apukád? Ha igen, házasságban/párkapcsolatban él anyukáddal?
2/7 anonim válasza:
Sehogy, én is szoktam fiú haverokkal menni strandra, pedig van gyerekem nekem is. Ha egyszer ő az, aki ráér, és szívesen jön, akkor nem értem, mi ezzel a probléma.
3/7 A kérdező kommentje:
van férje igen
2011. júl. 9. 09:28
4/7 anonim válasza:
Kollégák időnként együtt töltik a szabadidejüket.Én nem látok ebben kivetnivalót.
5/7 anonim válasza:
Én sem látok. Inkább helyes dolog. Barátok...ennyi az egész. Nem kell rosszra gondolni egyből. :)(Létezik férfi-nő barátság hidd el!)
6/7 anonim válasza:
Apukád tudja ezt? Anyut "igy" kérdezd, "apu miért nem jött"? Az anyud készül, vagy már meg is történt a HÁZASSÁGtörésre.
7/7 anonim válasza:
Nekem is volt igy, hogy anyummal mentünk kiràndùlni és a munkatàrsa (férfi)jött velünk. A férfinak is volt csalàdja és az anyumnak férje. Kiderült a végén, hogy viszonyban voltak egymàssal. Jah és még ràadàsul a férfi is hozta a lànyàt.Nekünk gyerekeknek fogalmunk sem volt, hogy itt valami nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!