Lehet olyat tenni, hogy nem tartjuk a párunk családjával a kapcsolatot? Van-e itt ilyen?
ne drámázd már túl ennyire.
nagy egyszerű: ha nem bírod őket, akkor nem mész át hozzájuk. a párod megy, meglátogatja őket, addig te otthon maradsz, vagy átmész a barátnődhöz, vagy elmész sportolni valamit.
nem hinném, hogy hatökrös szekérrel vontat oda, ha nem akarsz menni. ha normális, akkor megérti, hogy neked nem hiányzik a konfliktus, és ő sem úgy akarja eltölteni a családjával azt az 1 napot, hogy miattad megy a balhé.
maradj távol, és a dolog megoldva.
Nyomós ok? Mondjuk, ha lek.rvázna, vagy nyíltan sértegetne, engem vagy a családomat. Akkor elmagyaráznám a páromnak, hogy miért nem megyek. De szépen mondanám el neki, nem pedig dühöngve, bántóan. Nem azért mert az anyóst tisztelem, hanem mert a párom érzéseit tisztelem. Bár az én párom van annyira intelligens, és reális,hogy ha ilyen történne, akkor megértené miért nem megyek.
Mondom, nekem is meg van a véleményem a sógornőmről, sőt anyósnak is voltak hajmeresztő dolgai, de nem emlegetem hónapig az páromnak, ergo nem szidom a családját. Pont azért mert tudom,hogy fáj neki. Ha a másik oldal szapul engem, az az ő dolguk, az ő szegénységi bizonyítványuk.
Én a párom apjával nem beszélek. Semmi se tud meggyőzni arról, hogy többre tartsam egy iszákos, beképzelt b@romnál. Erre pedig nem egy vagy kettő beszólása az indok. Elsőre nem tetszett neki a túlsulyom s mondta a kedves megjegyzéseket a hátam mögött. Amikor észrevettük sikerült a baba a párom egy hétig mindennap jött, hogy a vizsgálatokon velem lehessen. Még nem jelentettük be, vártuk a jó pillanatot. Nos, após megkérdezte: " Mi van most kaparják azt a tehenet?"
Anyós ellenben egy bababarát, igazi tyúkanyó tipus akivel jókat lehet beszélgetni. Időnként igazít a galérján s elpanaszolja mennyire elege van a férjéből majd visszaveszi a mártír inget. Ha neki így jó hát tegye, ő tudja meddig birja.
A fiunk 10 hónapos de após egyszer nem jött megnézni, mikor elvittük akkor meg inkább elmenekült a kocsmába.
12:35-ös vagyok. Persze, hogy megkérdezheted. Nagy vonalakban válaszolok, mert bár anonim a fórum, de mégis.
Szóval én azért gyűlölöm a párom apját - aki mellesleg nem érdemli meg, hogy annak hívják -, mert egy szar, szemét alak, aki nem törődik a fiával, egy-két alkalmat kivéve sosem kérdezi meg tőle, hogy van, mi van vele, emellett pedig sosem áll ki a fia mellett a nője ellenében. Elváltak a szülők, apucinak új k***ja van. Én jártam hozzájuk sokáig, de amióta az a k* elmondott engem hirtelen felindulásból minden szutykos k*nak, azóta érthető okokból nem megyek. Pilláztunk ki a fejünkből, hogy most mi baja van, mert semmi előzmény nem volt. Az én párom drága apja meg mit reagált erre? A nagy büdös semmit! Vannak még egyéb dolgok, de most nem szeretnék belemenni túlontúl. A lényeg az, hogy nekem elég volt annyit látnom belőle, amennyit láttam, és az bőven sok.
Nem viselkedik apaként, semmilyen szinten nem támogatja - ÉRZELMILEG SEM! -, és borzasztó érzés látni - most már inkább hallani -, hogy bánik a fiával. Az egyetlen fiával!
Na, igen, a fiának sem épp a szíve csücske. Nem nagyon foglalkozik az apjával érdemben, és én ennek azért örülök, mert eljön még az az idő, amikor apuci fogja a kicsi fiát keresni, és remélem, párom akkor beint neki. Most biztos azt gondolhatjátok, gonosz vagyok. Nem, épp ellenkezőleg. Pontosan ezért érintenek ennyire mélyen az ilyen dolgok. Egy normális szülőnek kutyakötelessége a gyereke mellett kiállni. Pont. Nagy valószínűséggel ugyanazt a szeretetlenséget, és közönyt fogja a fiától visszakapni, mint amivel ő szolgált neki. Undorító ember! Ja, és leszarom, hogy mi lehet ennek a valódi oka. Ha gyerekem van, ő az első. Nincs igazam? Ha 5 éves, ha 15, ha 45.
Ja, amúgy nem vagyunk már gyerekek. Mindketten húszon túliak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!