Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet olyat tenni, hogy nem...

Lehet olyat tenni, hogy nem tartjuk a párunk családjával a kapcsolatot? Van-e itt ilyen?

Figyelt kérdés
érdekelne, hogy mások hogyan oldják ezt meg. egyszerűen nem bírom elviselni őket. főleg párom anyukáját, meg nagymamáját. Okoskodnak, mindenért duzzognak, számon kérnek olyanokért, amihez semmi közük nincs, egyszerűen utálok odamenni még havonta egyszer is, mert csak szájhúzgálás van, és nem lehet kibírni az az egy napot sem vita nélkül. Van olyan aki belefáradt ebbe és nem jár náluk? a párotokkal hogyan rendeztétek ezt le?
2010. szept. 15. 12:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ne drámázd már túl ennyire.

nagy egyszerű: ha nem bírod őket, akkor nem mész át hozzájuk. a párod megy, meglátogatja őket, addig te otthon maradsz, vagy átmész a barátnődhöz, vagy elmész sportolni valamit.

nem hinném, hogy hatökrös szekérrel vontat oda, ha nem akarsz menni. ha normális, akkor megérti, hogy neked nem hiányzik a konfliktus, és ő sem úgy akarja eltölteni a családjával azt az 1 napot, hogy miattad megy a balhé.

maradj távol, és a dolog megoldva.

2010. szept. 15. 15:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Nyomós ok? Mondjuk, ha lek.rvázna, vagy nyíltan sértegetne, engem vagy a családomat. Akkor elmagyaráznám a páromnak, hogy miért nem megyek. De szépen mondanám el neki, nem pedig dühöngve, bántóan. Nem azért mert az anyóst tisztelem, hanem mert a párom érzéseit tisztelem. Bár az én párom van annyira intelligens, és reális,hogy ha ilyen történne, akkor megértené miért nem megyek.

Mondom, nekem is meg van a véleményem a sógornőmről, sőt anyósnak is voltak hajmeresztő dolgai, de nem emlegetem hónapig az páromnak, ergo nem szidom a családját. Pont azért mert tudom,hogy fáj neki. Ha a másik oldal szapul engem, az az ő dolguk, az ő szegénységi bizonyítványuk.

2010. szept. 15. 16:07
 13/15 anonim ***** válasza:

Én a párom apjával nem beszélek. Semmi se tud meggyőzni arról, hogy többre tartsam egy iszákos, beképzelt b@romnál. Erre pedig nem egy vagy kettő beszólása az indok. Elsőre nem tetszett neki a túlsulyom s mondta a kedves megjegyzéseket a hátam mögött. Amikor észrevettük sikerült a baba a párom egy hétig mindennap jött, hogy a vizsgálatokon velem lehessen. Még nem jelentettük be, vártuk a jó pillanatot. Nos, após megkérdezte: " Mi van most kaparják azt a tehenet?"

Anyós ellenben egy bababarát, igazi tyúkanyó tipus akivel jókat lehet beszélgetni. Időnként igazít a galérján s elpanaszolja mennyire elege van a férjéből majd visszaveszi a mártír inget. Ha neki így jó hát tegye, ő tudja meddig birja.

A fiunk 10 hónapos de após egyszer nem jött megnézni, mikor elvittük akkor meg inkább elmenekült a kocsmába.

2010. szept. 15. 20:33
 14/15 anonim ***** válasza:

12:35-ös vagyok. Persze, hogy megkérdezheted. Nagy vonalakban válaszolok, mert bár anonim a fórum, de mégis.

Szóval én azért gyűlölöm a párom apját - aki mellesleg nem érdemli meg, hogy annak hívják -, mert egy szar, szemét alak, aki nem törődik a fiával, egy-két alkalmat kivéve sosem kérdezi meg tőle, hogy van, mi van vele, emellett pedig sosem áll ki a fia mellett a nője ellenében. Elváltak a szülők, apucinak új k***ja van. Én jártam hozzájuk sokáig, de amióta az a k* elmondott engem hirtelen felindulásból minden szutykos k*nak, azóta érthető okokból nem megyek. Pilláztunk ki a fejünkből, hogy most mi baja van, mert semmi előzmény nem volt. Az én párom drága apja meg mit reagált erre? A nagy büdös semmit! Vannak még egyéb dolgok, de most nem szeretnék belemenni túlontúl. A lényeg az, hogy nekem elég volt annyit látnom belőle, amennyit láttam, és az bőven sok.

Nem viselkedik apaként, semmilyen szinten nem támogatja - ÉRZELMILEG SEM! -, és borzasztó érzés látni - most már inkább hallani -, hogy bánik a fiával. Az egyetlen fiával!

Na, igen, a fiának sem épp a szíve csücske. Nem nagyon foglalkozik az apjával érdemben, és én ennek azért örülök, mert eljön még az az idő, amikor apuci fogja a kicsi fiát keresni, és remélem, párom akkor beint neki. Most biztos azt gondolhatjátok, gonosz vagyok. Nem, épp ellenkezőleg. Pontosan ezért érintenek ennyire mélyen az ilyen dolgok. Egy normális szülőnek kutyakötelessége a gyereke mellett kiállni. Pont. Nagy valószínűséggel ugyanazt a szeretetlenséget, és közönyt fogja a fiától visszakapni, mint amivel ő szolgált neki. Undorító ember! Ja, és leszarom, hogy mi lehet ennek a valódi oka. Ha gyerekem van, ő az első. Nincs igazam? Ha 5 éves, ha 15, ha 45.

Ja, amúgy nem vagyunk már gyerekek. Mindketten húszon túliak vagyunk.

2010. szept. 16. 00:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: annyit még hozzátennék, hogy én az ő kapcsolatukba nm szólok bele. Ezalatt azt értem, hogy én nem uszítom páromat az apja ellen vagy ilyenek. Mint írtam, ezt majd ők lerendezik. De engem nem érdekel az az ember.
2010. szept. 16. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!