Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha egy szülő ilyeneke...

Normális ha egy szülő ilyeneket mond? -. -

Figyelt kérdés

Nálunk már évek óta ez megy. Teljesen kikészülök már idegileg. Szó szerint remegek ha haza kell mennem. :(

Ilyeneket kiabál hozzám anyám:

-kussoljál már!

-ne ugassál!

-ne pofázzál!

és még sorolhatnám sokáig.

Van 2nővérem. 30és 32évesek. Mindez akkor kezdődött mikor ők elköltöztek. Ezt nem fogom már sokáig bírni. Napi szinten nagyon sok ideg összegyűlik bennem és akaratom ellenére máson töltöm ki. Ezt pedig nem akarom. Utálok már remegve hazaérni.

Mit tehetnék?

2010. szept. 15. 09:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
sajnos nem...előző kommentbe leírtam miért nem.
2010. szept. 15. 09:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Meg vagyok döbbenve, hogy egyes emberek mit meg nem engednek maguknak, a masik embertarsukkal szemben, föleg a sajat gyerekével hogy tud igy viselkedni, nem értem. Nekem még csak egy két és fél évesem van, de nem hiszem, hogy valaha is tudnék neki ilyeneket mondani. İgaz, én sem hallottam soha senkitöl. Nagyon nehéz lehet, együttérzésem. :((
2010. szept. 15. 09:57
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Téged is nagyon kivánhattak a szüleid,sorry.
2010. szept. 15. 14:42
 14/16 anonim ***** válasza:

Én a helyedben jól visszadumálnék neki! Ne is haragudj, de nem így viselkedik egy igazi anya!!

20 éves vagy, vagy olyan erős, megverni nem fog! Kihasznál érzelmileg és gondolom még az is rátesz egy lapáttal, hogy "elhagyod".

Hidd el nem tudna mit kezdeni azzal a helyzettel, ha visszabeszélnél neki!!

2010. szept. 15. 16:01
 15/16 anonim ***** válasza:

De jól szájbaverné.Tapasztalat!

28N

2010. szept. 15. 16:03
 16/16 A kérdező kommentje:
Mivel már idegileg teljesen kész vagyok nem egyszer kioszottam remegve,sírva és üvöltve...mintha élvezné.
2010. szept. 17. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!