Jogosan vagyok megsértődve? Bőv. Lent
már második este, hogy testvérem és pár haverja kockulnak tesóm szobájában, ismerem ezeket a haverjait, egyikkel elég jóba is vagyok, naponta beszélek vele msnen. testvérem megígérte, hogy szól, ha azzal a játékkal játszanak, amivel én is szoktam (volt már párszor, hogy játszottam velük), és szeretek is. első este én kértem meg, hogy szóljon ha azzal játszanak, mondta hogy rendbenvan, szólni fog. nem szóltak, akivel jóba vagyok ő mondta másnap, hogy játszottak végülis azzal a játékkal is. második nap viszont csak kérdeztem, hogy jönnek e kockulni, testvérem mondta, hogy jönnek, és szól ha azzal játszanak.
okkal sértődök meg, ha megsértődök? elég rosszul érzem magam emiatt, mert még az a srác is megígérte akivel jóba vagyok. rá is joggal lehetek megsértődve szerintetek?
bármilyen vélemény jöhet, nem sértődök meg, sőt, kérem hogy legyetek szívesek leírni a véleményeteket.
köszönöm a válaszaitokat!
17/L, testvérem 21/F
"Ne hallgass azokra akik azt mondják h ne sértődj meg! Ez egy normális emberi érzés és a büszkeséged nagyon fontos az önbecsülésedhez."
Na, ne keverd a dolgokat. Nem arról van szó, hogy ne tegyen semmit! Olvasd el ismét, mit írtunk.
A sértődés, duzzogás, harag, hiszti a felesleges. Azzal csak magának árt az ember. Az nem viszi előre a helyzetet.
Kicsi lány, te lány vagy, ők meg fiúk!!!! :)
Egyébként örülj hogy nem havernak kezelnek, hanem ezek szerint nőnek tekintenek, aki előtt nem akarnak baromkodni :)
ha akarsz tőlük valamit, akkor süss egy serpenyő sütit amikor tudod hogy jönnek, és csábítsd ki őket az odúból. Ha kijöttek akkor meg felvetheted hogy te szeretnél játszani azzal, a sütiért cserébe :) ki tart veled... akkor lesz aki játszik veled, a többi meg megy a testvéreddel idétlenkedni :) aztán legközelebb meg még számon is kérik hogy hol a süti... :) Nem kell ezen így kiakadni.
32/N
Ráerőltetni magam valakire vagy egy társaságra....hát nem tudom. <- nem erőltetem magam senkire, testvérem mondta, hogy áthív ha azzal játszanak amivel én is szoktam, 1 szóval nem mondtam hogy szóljon...
Egyértelműen nem akarják a társaságodat, láthatod. Ezen ne sértődj meg, örülj neki, hogy nem dobtak ki, annyira inteligensek voltak azért. Kislány vagy még a szemükben. <- honnan dobtak volna ki? a szobámból? :) ugyanis tegnap egész este ott voltam.. :) amikor pedig velük játszottam még régebben, akkor is ők hívtak át.
utolsó: ez mind szép és jó, csak a baj, hogy én sütni nem tudok:$ másrészt pedig csak este jönnek, amikor egyikük sem eszik már.
köszönöm a válaszokat!
Volt x-box-om, de olyan nics rajta hogy kockulni!!! :SS :DDD <- ne kötekedj már... lényeg a lényeg, játszottak.
Én is játszok most egy játékkal amit a csajok imádnak. Nem jössz át játszani? ;) Én áthívlak. ;) :D <- dobj egy privit, esetleg msn címmel és megbeszéljük ;) :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!