Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyámat veri az élettársa...

Anyámat veri az élettársa állandóan mikor megveri eljön tőle de aztán mindig visza megy hozzá... Soha nem lesz ennek vége?? Mért tűri el ezt egy nő?

Figyelt kérdés
Igazaból nem érdemli meg hogy aggodjak érte mert kis koromban lelépett de mégis csak rossz így látni őt meg ott a 6 hónapos kicsi is... Múltkor is úgy ütötte anyám hogy a kicsi a kezébe volt...több mint egy hónapja már ott a monokli az arcán tegnap megint eljött tőle mert megpofozta.. De félek megint megbocsát neki...

2022. ápr. 5. 10:39
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem hát. Most ki nyafogja magát, aztán újra házhoz megy az újabb pofonért, ahogyan eddig is tette. Nem tudsz rajta segíteni, mert nincs semmilyen belátóképessége.

Lehet megkövezni, mínuszolni, de én vissza küldeném azonnal. Ő választotta, választja mindig, tehát maradjon akkor ott. Esze nem lesz soha annyi, hogy változtasson a helyzeten. Defektes, a helyzet ez. Szakemberhez meg nem fog elmenni, mert soha nem fogja beismerni, hogy nem normális.

2022. ápr. 6. 11:00
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom az ilyen típusú embereket sajnálni. Mindenkinek van választási lehetősége. Az ő döntése, felelőssége, hogy mit választ. Mindenki előtt ott vannak a figyelmeztető jelek. Az is a ő döntésük, hogy mennyire veszik komolyan őket. Aki az első pár ilyen jelet figyelmen kívül hagyja, az a többit sem veszi komolyan, ahogyan anyád is. Akaratereje is csak arra van mindig, hogy visszamenjen ehhez a baromhoz utána meg jajjgasson, de arra már nincs, hogy elkerülje. Megérdemli a sorsát. Nem lehet rajta segíteni.
2022. ápr. 6. 11:10
 33/39 anonim ***** válasza:
88%
Én itt csak a kisbabát sajnálom. Hogy meg lehetett ijedve, mikor ott csapkodott az a barom. Videófelvételt készíteni esetleg, akár titokban?
2022. ápr. 6. 11:15
 34/39 anonim ***** válasza:
89%
Mondjuk én biztos azon lennék, hogy hozzám kerüljön a testvérem. Persze tudom és megértem, hogy erre nincs mindenkinek kapacitása, ideje, kedve.
2022. ápr. 6. 11:26
 35/39 anonim ***** válasza:
34%
Biztos nem venném magam mellé.
2022. ápr. 6. 12:38
 36/39 A kérdező kommentje:
Anya otthont is javasoltam neki de hát kifogások...nem jó mert hogy olyan mint a börtönbe...
2022. ápr. 6. 15:24
 37/39 anonim ***** válasza:
72%
Aki lepontozott az elképzelte hogy miből tartja el magát és a gyereket a kérdező ha otthon marad? Egy hülye ribaanc miatt ne legyen felnőtt élete ha már gyerekkora nem volt?
2022. ápr. 6. 15:28
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Azt én írtam, de azt is írtam, hogy megértem ha nem tudja vagy akarja. 🤷‍♀️
2022. ápr. 6. 17:19
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Én megértem azokat, akik azt mondják, ne vegye magához a testvérét, de ha nagyon eldurvul a helyzet, akkor ezt is érdemes megfontolni. Ha esetleg a gyermeket is bántaná például.

Azért ha nem is veszed magadhoz, kérdező, de mindenképp figyelj a testvéredre és ha úgy látod, hogy veszélyben van, konkrétan őt is bántja vagy valami, akkor azért gondolkodj el azon, hogy magadhoz vedd legalább ideiglenesen.

Ő szegény nem tehet semmiről, persze te sem, de ha szegénynek így kell leélnie az egész gyerekkorát, az borzalmas és a jövőjét is tönkre teheti. Szerintem nagyon hálás lenne neked később idősebb korában, hogy megmentetted ettől.

Ha nem is veszed magadhoz, de idősebb korában akkor legalább kollégiumot jó lenne neki szerezni vagy anyagilag támogatni, hogy egy egyszerű albérletet fizethessen. Nem úgy, hogy te fizeted az egészet, hanem csak beszállni. Esetleg diákmunkázhat és abból kifizetheti. Nyilván akkor amikor már gimnazista. Csak élje túl addig.

A legjobb az lenne ha szakítás lenne és a pasi eltűnne a képből, de ha nem megy, akkor maradnak az egyéb lehetőségek.

2022. ápr. 9. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!