Anyámat veri az élettársa állandóan mikor megveri eljön tőle de aztán mindig visza megy hozzá... Soha nem lesz ennek vége?? Mért tűri el ezt egy nő?
Az én anyám is volt 1-2 fura figurával, de nem bántotta soha senki (meg anyám kicsit más kaliber is).
Ennek ellenére ha meg tudnám hogy anyámat elveri valami semmirekellő, az biztos hogy csak 1x kellene elkalapálnom, megértené a lényeget.
Egy alkalommal, amikor anyád elmegy a pasitól miután az megverte, meg kell neki mondani, hogy ha nem akarja ezt még egyszer átélni, akkor szakítson vele örökre.
Ha nagyon nem működik semmi, akkor én a helyedben lehet megkérnék pár erős férfi ismerőst, akiben lehet bízni és megkérném, hogy tegyék helyre a pasit. Nem megölni, de megfélemlíteni, megfenyegetni, hogy többé ne keresse anyádat. Mondjuk ha csak anyukád szokta őt és a pasi nem fut utána, akkor ez nem megoldás.
Nem olvastam a kommenteket.
Anyám ilyen.
4 voltam, mikor összejött nevelőapámmal. (3 éves koromban meghalt apukám).
Kb az első év volt "nyugis", onnan ha valami baja volt bekattant és vagy rajtam, vagy nevelőapamon vezette le. Nekem gyerekkoromban folyamat tele volt a testem kék-zöld foltokkal. Anyámnak csak ruha alatt.
Mikor kamasz lettem, onnan engem fizikalisan már nem bántott, csak lelki terror volt. Anyám viszont kapta.
Én 23 éves koromban tudtam "szabadulni" otthonról. Maholnap 30 leszek.
Anyám a mai napig tűri. Kb fél évente elmondja, hogy elege van, meg a rendőröket is ráhívja nevelőapámra. Másnap meg szent a béke.
Nevelőapám elmondja minden szpós kvának veszekedések alkalmával.
Olyan is volt, mikor kiderült, hogy anya öcsemmel terhes (nem volt tervezve), hogy nevelőapám részegen késsel kergette anyámat, hogy kivagja a zabigyereket belőle. Ezek felett is szemet hunyt.
Én kezdem azt hinni, hogy anyám ezt élvezi, vagy nem is tudom. Épeszü ember az első ütés után még a válópert is beadja.
Ja és hozzáteszem, nem kisebbség, vagy ilyesmi. Fejér megye, Székesfehérvár... anyám diplomás, irodavezető, nevelőapám epítőipari cég tulajdonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!