Szerintetek mit tegyek, ha az apukám élettársa állandóan belémköt?
Nem volt drága a cipő 3ezer forintért!
Semmi köze hozzá, hogy ha édesanyáddal élsz, és ad rá pénzt, hogy mit veszel magadnak és mit nem. Az édesanyád mondhatja, de ő nem! Én megtépném, ha a gyerekem elmenne az apjához és az új anyuka a gyerekemet szekálná! Csak egyszer próbálná meg, garantáltan többet nem! Szerintem ne menj el apukádhoz ezen a hétvégén. Ha megkérdezi hogy miért nem akarsz, mondd el hogy miért nem. Kell egy kis gondolkodási idő neki, hogy rájöjjön, nincsen ez rendjén. Egyébként a hétvége kihagyása után, elmennék természetesen hozzá, de levegőnek nézném a szipirtyót!
pfff én biztos nem hagynám! Ki ő neked? Senki, csak egy nő akivel apukád él. Mi jogon pofázik neked? Talán az anyád? Nem!!
Én régen mikor a tanárom bántott valamiért, jogtalanul persze, akkor azt mondtam neki: "nekem egyetlen egy ember dirigálhat, és az nem más, mint az édesanyám, rajta kívül engem ne oktasson senki, és ne kössön belém igazságtalanul. Van, aki neveljen engem, köszönöm szépen"
igaz kaptam érte egy osztályfőnökit, de jól esett neki megmondani, mert egy olyan tanár volt, aki mindenkibe belekötött, csak mások nem mertek szólni, hanem a háta mögött ugattak. Egy ideig én is ezt tettem, de betelt a pohár.
Tehát, én ezt mondanám neki az biztos.
És mi az a 3000ft egy szép cipőért? Nehogy már sokallja, mikor mások tizenezrekért vásárolnak cipőt pfff
23L
Ne engedd, hogy szekàljon. Nagyon aranyos vagy, hogy azt irtad 3000 Ft.-os cipõ dràga. Egyàltalàn nem dràga!
En nem mennék addig, amig apukàd nem neveli meg az élettàrsàt.
Semmi köze hozzàd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!