Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek, ha az...

Szerintetek mit tegyek, ha az apukám élettársa állandóan belémköt?

Figyelt kérdés
Szerintetek mit tegyek, ha az apukám élettársa állandóan belém köt? Például februárban nem mentem el az unokatesóm farsangjára, mert nem éreztem jól magam, erre az apukámnak az élettársa azt mondta, hogy akkor ő sem megy el az én farsangomra! Meg nem rég vettem egy szép ünneplős cipőt 3000 forintér(tudom kicsit drága) erre az apukámnak az élettársa állandóan azt mondogatta, hogy milyen drága ez a cipő(de ha az anyukám adott rá 3500 forintot?) Annyira félek, hogy újra belémköt, hogy el sem merek menni ezen a hétvégén apukámhoz! Szerintetek mit tegyek?
2011. ápr. 5. 18:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
akkor pedig ne menj, tényleg ne menj el hozzájuk jó ideig. Had jöjjön csak rá apukád, hogy egy perszóna sem ér többet, mint valakinek a saját gyermeke.
2011. ápr. 5. 19:08
 12/13 A kérdező kommentje:
Hidd el nagyon szívesen megtenném, de az unokatesómat meg a mamámat meg szeretném látogatni, mert ők is Gádoroson laknak!
2011. ápr. 5. 19:25
 13/13 anonim válasza:
Na mi lett?
2011. jún. 10. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!