Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha megpusziltam nagymamám...

Gáz, ha megpusziltam nagymamám homlokát közvetlenül a temetése előtt, miközben a koporsóban feküdt?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 4. 23:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%
Saját privát dolgod kb.
2022. ápr. 5. 01:15
 12/24 anonim ***** válasza:
57%
Papám temetésén mamám szerette volna megigazítani papám ingjét, de rászóltak a temetői dolgozók, nem engedték, hogy hozzányúljon :(
2022. ápr. 5. 01:24
 13/24 A kérdező kommentje:
#12 Ez óriási szemétség volt részükről. Sajnálom :(
2022. ápr. 5. 01:26
 14/24 anonim ***** válasza:
18%
Amennyiben szeretted és ezt mindenki tudta, úgy nincs ezzel semmi probléma, akkor ők szégyelljék magukat. Ha viszont sose rá se néztél, max egy évben egyszer, ha nem volt szoros a kapcsolatotok akkor eléggé hatásvadász dolog lehetett ez másoknak.
2022. ápr. 5. 06:47
 15/24 anonim ***** válasza:
19%
Én apám is covidban hunyt el mégis volt nyitott koporsós temetés.
2022. ápr. 5. 07:00
 16/24 anonim ***** válasza:
92%

Én is ezt tettem a nagyapámmal 5, éve, amikor elhunyt. Amikor a barátaimnak említettem abszolút hülyének néztek és egy darabig tartották tőlem a távolságot, szóval abszolút megértem a kérdést.

Nem gáz szerintem sem.

2022. ápr. 5. 07:12
 17/24 anonim ***** válasza:
92%

Nem az.

Apum az anyukáját puszilta meg amikor kivitték a temetőbe és utoljára látta. Teljesen természetes.

Aki szerint fertőzésveszély meg ilyenek - ne tudjátok meg, egyes népek, törzsek milyen rituálékat folytatnak a szeretteikkel haláluk után.

2022. ápr. 5. 08:13
 18/24 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nem gáz, nem ítélem el, nekem nem lenne gusztusom ehhez, de ez az én bajom. Élőkkel se szívesen puszilkodok, holtakkal végképp nem.

Igen, van olyan nép, akik minden évben kiássák a halottaikat, felöltöztetik, és végigviszik a falun. Morbid.

2022. ápr. 5. 08:29
 19/24 A kérdező kommentje:

#14: Velünk lakott. Utolsó 5 évét ágyban fekve töltötte, foglalkoztunk vele.

#16: Kb ez az amiért feltettem a kérdést

Köszönöm a válaszokat, ment a zöld!

2022. ápr. 5. 10:08
 20/24 anonim ***** válasza:
68%
De mért érdekel téged, hogy mások mit gondolnak? Mért nem bízol a saját értékrendedben?
2022. ápr. 5. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!