Gáz, ha megpusziltam nagymamám homlokát közvetlenül a temetése előtt, miközben a koporsóban feküdt?
Én is ezt tettem a nagyapámmal 5, éve, amikor elhunyt. Amikor a barátaimnak említettem abszolút hülyének néztek és egy darabig tartották tőlem a távolságot, szóval abszolút megértem a kérdést.
Nem gáz szerintem sem.
Nem az.
Apum az anyukáját puszilta meg amikor kivitték a temetőbe és utoljára látta. Teljesen természetes.
Aki szerint fertőzésveszély meg ilyenek - ne tudjátok meg, egyes népek, törzsek milyen rituálékat folytatnak a szeretteikkel haláluk után.
Szerintem nem gáz, nem ítélem el, nekem nem lenne gusztusom ehhez, de ez az én bajom. Élőkkel se szívesen puszilkodok, holtakkal végképp nem.
Igen, van olyan nép, akik minden évben kiássák a halottaikat, felöltöztetik, és végigviszik a falun. Morbid.
#14: Velünk lakott. Utolsó 5 évét ágyban fekve töltötte, foglalkoztunk vele.
#16: Kb ez az amiért feltettem a kérdést
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!