40 évesen rájöttem, hogy érdekelnek a férfiak is, szerintetek elmondjam a családomnak?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 18:13
11/20 anonim válasza:
,,Csak szexuálisan...." Akkor mond el a feleségednek. Mondjuk örülni nem fog neki az biztos, mert ez azt jelenti, hogy azt tervezed, hogy megcsalod.
12/20 A kérdező kommentje:
Igen érzelmileg semennyire, csak mostanában nagyon izgatnak a farkak , a sperma, a herék, és dugnék egy pasival
2022. ápr. 3. 21:05
13/20 anonim válasza:
Az oké, hogy érzelmileg nem, de inkább jobb ha megbeszéled vele, mint utólag kiderül abból nagyobb baj lenne.
14/20 anonim válasza:
Hát figyelj, attól még, hogy nem nővel, hanem férfival akarod megcsalni, nem lesz kevésbé rossz. Onnantól kezdve, hogy házas vagy, teljesen mindegy, hogy ki kelt benned szexuális vágyat, a feleségednek esküdtél hűséget. Akkor mondd el, ha ez neked tényleg megér ennyit, és nem csak úgy érzed, hogy "ez nem is olyan, ő úgysem tudja megadni, amit egy férfi, ez nem erről szól, ezért igazán elfogadhatná".
15/20 anonim válasza:
Igen, anyuddal és apuddal mindenképp beszéld meg. Inkább kérdezd meg, hogy megengedik-e.
16/20 anonim válasza:
17. a legjobb :D Ha szüleid megenegedik csak akkor.
17/20 anonim válasza:
13-as komment alapján szerintem ez másra megy ki, nem pedig valós kérdés, de ha meg valós hát majd megtudják úgy is előbb-utóbb a dolgot.
18/20 anonim válasza:
Kerj egy idopontot vizsgalatra!
19/20 anonim válasza:
40 évesen jöttél rá? Azt meg hogy?
20/20 anonim válasza:
Szerintem elsőnek csináltassad fel magad egy minél nagyobb darab négerrel, hogy egy életre elmenjen a kedved ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!