Az idősebb férfi generációban tényleg ennyi az életképtelen?
Pl elvárják,hogy a nő főzzön rájuk.Vegyen nekik ruhaneműt,pl zokni,alsónadrág.Ha munkába mennek készítse össze a holmijukat.
Apám szerint a legtöbb munkatársának a felesége ezeket megcsinálja.
Nyugtassatok meg,hogy ez nem így van!?
29-es ez durva,én is 33 vagyok.
De,hogy még tőlem fiatalabbak is ilyenek,ez durva.
Mondjuk vannak durván elkényeztetett gyerekek,az ilyenekből lesz az ilyen férfi.
Apám egyik nővére már meghalt,ő is ilyen házirabszolga típus volt.
Amióta özvegy a férje,a nővére jár hozzá mosni,főzni,takarítani.
Édesapám sajnos állami gondozásban nőtt fel, úgyhogy a szülei nem tanították meg semmire, viszont amikor összejöttek anyukámmal, akkor anyukám tanította meg főzni. Ennek már lassan 30 éve.
Apukám (54 éves) is ugyanúgy mos,főz, takarít, mint anyukám. Mikor kinek van rá több ideje, energiája. De soha nem várta el anyukámtól, hogy elé tegye az ételt, meg összekészítse a ruháit.
A párom (30) is mos,főz, takarít, szóval szerencsére ő sem “életképtelen”.
A nagypapáimról nem tudok nyilatkozni, nem ismertem egyikőjüket sem.
Utolsó, általában ennek van egy másik oldala is.
Amikor a férfi főzés címen széjjelbssza az egész konyhát, a pirosat a fehérrel mossa 90 fokon, teregetésnél eszébe sem jut kirázni a ruhát, vagy úgy mosogat, hogy utána a mennyezetről is folyik a víz... ha ezeket meg szóvá teszed, sértődötten kijelenti hogy akkor csinálja a nő, ő innentől fogva semmit nem segít.
36-os
Na igen,ezt is ismerem.
Apám legkisebb gyerek volt,a nővérei jóval idősebbek.
Anyám pedig fiatalabb apámnál,és hát ők voltak a tökéletes háziasszonyok,anyámat lenézték.
Az ilyenek a menyektől is elvárják,hogy "de hát az ő fia nem ehhez lett szoktatva."
Azt nem mondom, hogy az idősebb korosztály iylen, mert nem iylen. Midnen korosztályban megvannak az életképtelenek.
Sajnos saját apám is ilyen volt. Alapból megvolt benne egy "nőnek hol a helye" gondolkodás ami a nárcisztikus személyével és agresszív alkoholizmusával keveredve erős volt.
Gyakorlatilag apám is csak +1 gyerek volt a családban.
Anyám dolgozott, bevásárolt, főzött, mosott, takarított. Apám konkrétan SEMMIT nem csinált. Munkája nem volt egész nap kocsmázott meg mindenkinek fusizott piáért. Otthon meg konkrétan semmi, mert egész nap azt várta hogy gyerekként hazaérjek az iskolából és hívhasson "segíteni" ami abból állt, hogy kiosztotta a feladatot, állt mellettem és szidalmazott hogy szarul csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!