Az idősebb férfi generációban tényleg ennyi az életképtelen?
Pl elvárják,hogy a nő főzzön rájuk.Vegyen nekik ruhaneműt,pl zokni,alsónadrág.Ha munkába mennek készítse össze a holmijukat.
Apám szerint a legtöbb munkatársának a felesége ezeket megcsinálja.
Nyugtassatok meg,hogy ez nem így van!?
Az én apám is ilyen, 50+.
A főtt kaja mellé a villát is oda kell tenni neki.
Kérdező!
VISSZAMENŐLEGESEN ne akard megváltoztatni a világot és ne is háborogj rajta, ha az érintetteknek ez megfelel(t).
Akkor más volt a szemlélet, más volt a nemek és a nemi szerepek egymáshoz állása, akkor más volt a természetes.
Mégsem voltak boldogtalanok, sőt megkockáztatom, hogy valamiért sokkal boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak voltak, mint manapság.
Együtt élünk,és ha anyám dolgozik,megkér,hogy én kapcsoljam be a sütőt,vagy a mosógépet.
Pedig többször megmutattam,de sosem jegyzi meg.
8-as,végül is anyám se piskóta,igen.
Szerinte meg teljesen alap,hogy ő kevesebbet keres,mert hát ő nő.
Apám elmosogat,de az alap felfogása az,hogy ez a nő dolga.
Szülői értekezletre se ment soha.
Az ilyen sok "b@lf@sz" miatt vagyok fònyeremény... Főzni nem szoktam mert egy főre felesleges, ezért rendelek, mellette mosok, takarítok, kerti munkát végzek, relatív jó keresetű munkám van. Persze a nevelés is sokat számít, de mivel hamar kirepültem belenevelődtem. Most is egyedül élek szóval halle lujahh... :) 29/f.
De am. osztom a véleményt sok az életképtelen 40 feletti is. Nem csak a mai fiatalok, az idősebbek legalább annyira....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!