A gyereket betegen passzolják le, hogyan beszélnétek ezt meg?
A párom gyereke, heti 4 napot van velünk, 3 délutánt meg az anyukánál.
Decemberben betegen ideadta a gyereket, Mi a párommal 2 hét állomány+10nap karanténban voltunk ezután, lázzal, egy poharat nem tudtunk megemelni.
A keresetünkön ez nagyon meglátszott...
Most ismét lázas beteg a gyerek és megint ide akarja vágni. A páromnak sem tetszik, csak Ő tart a volt asszonnyal való vitától.
Az anyuka élettársa otthon van állományban jelenleg, de nem hajlandó vigyázni rá.
Mennyire lenne gáz, ha Én elmennék erre a hétvégére anyumhoz pl. Mert nem szeretnék újabb két hetet itthon feküdni, miután újra elkaptam a bacit?
Itt elsősorban a gyerek apja a hunyó, már régen helyre kellett volna tenni a volt feleségét. Milyen megoldás az, hogy a kérdező menjen haza az anyjához, ha megy a gyerek? Neki ne legyen otthona? Négy éve foglalkozik más gyerekével, és még ő a rossz?
Eszem megáll ezektől a válaszoktól.
N
De, párom hétvégi szülő és megkapja a gyereket betegen. Illetve van, hogy vasárnap este betegen viszi haza mert hétvégén lázasodik be.
Nagyobbik gyereke váltva gondozva van nálunk. Ahogy kijön egyik hét, másik hét ha nálunk beteg ott, ha anyjánál, akkor ott.
A gyereke betegen is az ő gyereke. Ahogy az enyém is, bár enyém állandóra él velünk.
Egyébként a kérdés nem arról szól, hogy apuka beteg és ne vigyék oda a gyereket (hozzáteszem, a kérdező gyerekes hapsival él, nyugodtan szolgálatba helyezheti magát, ahogy én is teszem, ha a párom beteg és ott vannak a gyerekei, ez természetes), hanem hogy a beteg gyereket ne vigyék oda, majd ha meggyógyult mert kérdező és apuka megint megfertőződnek. Hát elnézést. Anyuka nem baj ha elkapja, nem baj ha nem dolgozik, más kategória. Csak azt nem értem, mitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!