A gyereket betegen passzolják le, hogyan beszélnétek ezt meg?
A párom gyereke, heti 4 napot van velünk, 3 délutánt meg az anyukánál.
Decemberben betegen ideadta a gyereket, Mi a párommal 2 hét állomány+10nap karanténban voltunk ezután, lázzal, egy poharat nem tudtunk megemelni.
A keresetünkön ez nagyon meglátszott...
Most ismét lázas beteg a gyerek és megint ide akarja vágni. A páromnak sem tetszik, csak Ő tart a volt asszonnyal való vitától.
Az anyuka élettársa otthon van állományban jelenleg, de nem hajlandó vigyázni rá.
Mennyire lenne gáz, ha Én elmennék erre a hétvégére anyumhoz pl. Mert nem szeretnék újabb két hetet itthon feküdni, miután újra elkaptam a bacit?
Nem gáz csak a problémát nem oldja meg több okból sem. Ha párod elkapja a gyerektől a betegséget, amikor te haza mész ugyanúgy megfertőződsz csak nem a kisgyerektől kapod el, hanem a párodtól. Persze nem biztos, hogy beteg leszel de az esély meg van.
Pár hónap múlva ugyanitt vagy, ha párod nem beszél a gyerek édesanyjával, hogy ha beteg ne vigye oda minden egyes alkalommal soha nem lesz vége. Persze ez csak akkor igaz, ha mindig oda viszi amikor beteg a gyerek úgymond lepasszolja az nem korrekt, mert valóban mindkét szülő feladata ápolni a gyereket de az sem igazságos ha mindig hozzátok viszi ilyenkor. Ezt te tudod, hogy szokott lenni.
Ha ti vagytok betegek akkor minek viszi oda? Hogy szegény gyerek is beteg legyen? (tudom, most pont fordított a helyzet)
Itt a párodnak kéne végre beszélnie az édesanyával.
Vegyétek magatokhoz azt a szerencsétlen gyereket, én már az első ilyen lepasszolás után bíróságon magatokhoz kértem volna!
Ez nem anya. 3 délutánt van vele? Azt hogy? Viszitek suliba reggel ő meg tanul vele vagy plázázik délután majd visszaadja? Vegyétek oda, ő meg fizessen gyerektartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!