Gáz, ha nem akarok családot?
Barátnőt, kapcsolatot sem.
21 f
"Sajnos nagy gond van a te lelkedben és tanácsolok egy pszichológust neked mert ez nem normális felfogás remélem sikerül jobbá tenni az életedet."
Jaj, ne fárasszatok már ezzel pszichológushoz kéne járnom, meg stb-vel.
Egész egyszerűen azért nem akarok családot, mert tisztában vagyok a képességeim korlátaival... erre most leírok valamit, abból remélem megértitek...
Az én szexuális életem ( és szexuális képességem, teljestíményem) egész egyszerűen egy CSŐD.:D
Eddig kizárólag neten hirdető lányokhoz volt szerencsém, ezután is KIZÁRÓLAG velük képzelem a szexuális életemet. (Barátnőm nem volt, nem is akarok, ahogy a kérdésben is írtam.)
A bajom az, hogy néhány mozdulat után elmegyek. Most hagyok Nektek egy kis időt nevetni.:)
...
Mondják sokan, hogy "csak" azért vagyok gyors, mert más-más prostikhoz járok és izgulok... egy ideig még elhittem ezt, de most már rájöttem, hogy ez egy marhaság... ez olyan, hogy sosem fogok Nobel-díjat kapni, mert nincsenek meg hozzá a képességeim... ugyanez van a szexnél is, szerencsétlen vagyok hozzá és kész, téma lezárva. Épp ezért roha.dtul nincs ahhoz kedvem, hogy az a nő aki "szeret(ne)" (na persze) folyamatosan ezt vágja a fejemhez. Természetesen amellett, hogy minden szembejövővel megcsalna.
Remélem most már érthető, miért akarom megszabadítani magam a családtól és egyéb borzalmaktól
az időt ki lehet tolni, csak tanulni kell
vagy várj egy kicsit
pár év múlva már nem ilyen lesz
ennyi idősen?
nem:-))
ha majd 30 felett leszel:-))majd akkor
Ki mondta, hogy utálom a nőket???
CSak tudom, hogy mi kell nekik, mire vágynak... NEM RÁM, ezért nem is szenvedek velük (se).
Rajtad nem lehet segíteni. A segítséget akarni kell, csak azt lehet húzni, aki akar kapaszkodni is. Te mindenre amit itt írunk, egyből rögtön cáfolod, hogy de de de de, de nem, úgyse sikerül úgyse nem stb.
Hát így ne is várj javulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!