Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha nem akarok családot?

Gáz, ha nem akarok családot?

Figyelt kérdés

Barátnőt, kapcsolatot sem.

21 f

2010. szept. 14. 16:49
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
95%
Hát azért kicsit pesszimistán nézed a dolgokat, bár nem állnék le vitatkozni veled, mert sok minden arra mutat, hogy nem irreális a jövőképed. Viszont ha azt nézem, hogy 21 éves vagy, bőven van még időd arra, hogy megváltozzon a mostani véleményed. Egy gyerek olyan, amilyennek nevelik. 20 és 16 éves lányaim vannak, akik baromira elítélik a sok laza erkölcsű, velük egy korú fiatalokat. Próbáltam úgy nevelni őket, olyan példát mutatni, hogy értékes emberkékké váljanak. Hála az égnek, nincs egyikkel sem ilyen jellegű problémám, és bár nagy a korkülönbség, mert későn szültem, az örömüket-bánatukat a mai napig megosztják velem. Az anya-lánya kapcsolat mellett van egy szinte barátnői is közöttünk. Soha nem állítottam korlátokat, de mindig tudták, hol a határ. Hagytam, hagyom őket élni, cserébe nem élnek vissza a hosszú pórázzal. Neked is jóval érettebb a gondolkodásod, mint a korosztályodnak, de ez nem jelenti azt, hogy pár év múlva nem találsz rá arra a lányra, akiért a mostani elveidet feladnád. Vannak még nagyon rendes, komoly lányok, fiúk, csak egyre kevesebb. Ha egyedül éled le az életed, az is a te dolgod, de hogy így lesz, arra nem vennék mérget. Előtted az élet! Azért 4-5 év múlva kíváncsi lennék rád, változott-e a véleményed.
2010. szept. 14. 17:16
 12/53 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ki fogod még nőni ezt az állapotot.Előbb-utóbb rájössz, van olyan lány, akinek olyan fiú kell, mint te.

Mert ami biztos, van olyan lány, akivel majd boldogan élhetsz.

Majd elmúlik ez a pesszimista hangulatod.

2010. szept. 14. 17:16
 13/53 anonim ***** válasza:
80%
Nemtudom én nagyon szeretem a gyerekeket meg minden. De már elgondolkodtam, hogy apáca legyek...
2010. szept. 14. 17:18
 14/53 anonim ***** válasza:
41%
Az a gáz hogy ilyen fiatalon így állsz hozzá az élethez, így szemléled a dolgokat. Az ember életének az alapköve a család, semmi más nem tesz igazán boldoggá mint egy igaz szerelem, egy társ akivel osztoztok a jóban, rosszban és a gyerekeid akiket a világon mindennél jobban szeretsz. Látni őket felnőni, ez ad értelmet az életnek. Nem hiába mondják hogy van halhatatlanság, ott van a gyermekeink szemében. Az "érvek" amiket felhoztál csupa butaság, rajtad múlik hogy milyen társat választasz magadnak, hogy hogyan neveled a gyermekeidet, milyen értékrend szerint élsz és mit adsz át nekik.
2010. szept. 14. 17:28
 15/53 anonim ***** válasza:
90%

amikor már tudsz gondoskodni saját magadról, és arról, hogy jó ember(ne egy zülledék) legyél

tehát amikor képes vagy maximális felelősséget felvállalni magadért (akár szociális, munkahelyi, anyagi területen)úgy érzed, hogy elérted amit akartál és büszke vagy magadra

akkor te magad fogod akarni, hogy legyen gyereked

amíg saját magadat lenézed addig a meg nem született gyerekedet is lefogod, ahogy most....

2010. szept. 14. 17:31
 16/53 anonim ***** válasza:
86%

Egyáltalán nem gáz.

Megértem, hogy így gondolkodsz. Hiszen elég trágya világot élünk. Viszont változhat még a véleményed, ki tudja.

Én 18l vagyok de már 4 éve azon a véleményen vagyok, hogy nekem nem kell se gyerek, se férj. Hiszen annyi rossz dolgot hallottam ismerősöktől, itt is olvasgattam ilyeneket...Nekem azért nem kell egy férj se, hogy később a gyerek után megcsaljon, ne törődjön a gyerekével(merthogy sokat dolgozik, és szerinte a gyereknevelés az csak a nőre vonatkozik)..Akkor inkább utazgatok, világot látok. Persze barát az nem ártana. (Nem volt még egy sem sajnos) De már úgy vagyok vele, hogy lesz ami lesz. Elvégre egyedül is jól megvagyok csak néha hiányzik egy kis szeretet.

Ja és azért ahogy írtad, nem minden nő olyan :) Pl én egy erős kivétel vagyok. 18évesen még szűz vagyok. Ha nagyon akartam volna, akkor elveszíthettem volna de nem volt szükségem ilyenekre. Nekem pontosan jó így. :D:)

2010. szept. 14. 17:43
 17/53 anonim ***** válasza:
88%

Ebben a beteg világban teljesen normális, hogy elgondolkozol ilyesmin. Sajnos értelmes fiatalokkal manapság elég nehéz összefutni. Ők sokszor nem közösségi emberek, v. zárkózottak, v. nincs önbizalmuk, v. otthon ülnek stb - ezért sajnos csak nagyon nehezen találnak egymásra ...

Valszeg fogsz még változni, és biztos találkozol majd olyan lánnyal, akivel majd jól érzed magad.

2010. szept. 14. 17:45
 18/53 anonim ***** válasza:
80%
Jaj már! Nem mindenki vágyik olyan életre mint a többség! Én nő vagyok, mégsem akarok gyereket sem, és házasságot sem. Mondjuk nekem 4 éve van barátom, és nagyon jól megvagyunk, de ennyi elég is. Én inkább azt találom gáznak, ha elítélnek azért, mert nem azt az életet akarod élni mint a nagyátlag!
2010. szept. 14. 17:47
 19/53 anonim ***** válasza:
43%
Nem gáz! Fiatal vagy, de azért 30 éves korodig szedj össze egy gyereket, mert fizetheted a gyermektelenségi adót!
2010. szept. 14. 18:01
 20/53 anonim ***** válasza:
76%
itt vagyok én példának 13éves anyujék engem jól neveltek nem kell abortuszra sem vinni se ilyen hülyeségekre normális lány vagyok ennyi... nem minden ember ugyanolyan csak nevelni kell NORMÁLISAN
2010. szept. 14. 20:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!