Gáz, ha nem akarok családot?
Barátnőt, kapcsolatot sem.
21 f
Szerintem ki fogod még nőni ezt az állapotot.Előbb-utóbb rájössz, van olyan lány, akinek olyan fiú kell, mint te.
Mert ami biztos, van olyan lány, akivel majd boldogan élhetsz.
Majd elmúlik ez a pesszimista hangulatod.
amikor már tudsz gondoskodni saját magadról, és arról, hogy jó ember(ne egy zülledék) legyél
tehát amikor képes vagy maximális felelősséget felvállalni magadért (akár szociális, munkahelyi, anyagi területen)úgy érzed, hogy elérted amit akartál és büszke vagy magadra
akkor te magad fogod akarni, hogy legyen gyereked
amíg saját magadat lenézed addig a meg nem született gyerekedet is lefogod, ahogy most....
Egyáltalán nem gáz.
Megértem, hogy így gondolkodsz. Hiszen elég trágya világot élünk. Viszont változhat még a véleményed, ki tudja.
Én 18l vagyok de már 4 éve azon a véleményen vagyok, hogy nekem nem kell se gyerek, se férj. Hiszen annyi rossz dolgot hallottam ismerősöktől, itt is olvasgattam ilyeneket...Nekem azért nem kell egy férj se, hogy később a gyerek után megcsaljon, ne törődjön a gyerekével(merthogy sokat dolgozik, és szerinte a gyereknevelés az csak a nőre vonatkozik)..Akkor inkább utazgatok, világot látok. Persze barát az nem ártana. (Nem volt még egy sem sajnos) De már úgy vagyok vele, hogy lesz ami lesz. Elvégre egyedül is jól megvagyok csak néha hiányzik egy kis szeretet.
Ja és azért ahogy írtad, nem minden nő olyan :) Pl én egy erős kivétel vagyok. 18évesen még szűz vagyok. Ha nagyon akartam volna, akkor elveszíthettem volna de nem volt szükségem ilyenekre. Nekem pontosan jó így. :D:)
Ebben a beteg világban teljesen normális, hogy elgondolkozol ilyesmin. Sajnos értelmes fiatalokkal manapság elég nehéz összefutni. Ők sokszor nem közösségi emberek, v. zárkózottak, v. nincs önbizalmuk, v. otthon ülnek stb - ezért sajnos csak nagyon nehezen találnak egymásra ...
Valszeg fogsz még változni, és biztos találkozol majd olyan lánnyal, akivel majd jól érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!