Elmennél a lányod esküvőjére, ha ugyanakkor lenne a volt feleséged esküvője is, mert dupla esküvőt tartanak?
Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 14:08
11/19 anonim válasza:
10 vagyok, amúgy teljesen megértem őket, felesleges két hatalmas csinnadrattát rendezni szoros egymásutániságban, brutális összegért, ha egyszer egy füst alatt, egy pappal, egy mókamesterrel (vőfély), egy anyakönyvvezetővel egy templomban, egy tanácsházán, egy időpontban le lehet zavarni mindent.
A lényeg úgyis az esküvői ceremónia.
12/19 A kérdező kommentje:
Nagybáty-unokaöccshöz mennek hozzá, azért tartják egybe.
2022. márc. 30. 14:57
13/19 anonim válasza:
A lányom esküvőjére persze hogy elmennék!
16/19 anonim válasza:
El.Az ex meg nem zavarna.Mindenkinek van exe.( nagyon ritka akinek nem)
17/19 anonim válasza:
Én a lányomra gondolnék elsősorban. Ő szeretné, hogy ott legyél? Jóban vagytok? Rosszul esne neki, ha nem mennél el? Ha ezekre a válasz igen, akkor mindenképp mennék.
Az exszel kapcsolatos esetleges rossz érzéseket, haragot, féltékenységet, kellemetlenséget stb. a lányom kedvéért elviselném arra az egy napra.
18/19 anonim válasza:
El. Ha csak a lány házasodna, az ex akkor is ott lenne az esküvőn. Most hogy ő is végigmondja a szöveget a szertartáson ez már oly mindegy.
19/19 anonim válasza:
Milyen a viszonyod az exeddel? Ha jóban vagytok, szerintem nem gáz a dolog, de ha nem annyira, akkor ez nagy szemétség az exed részéről. Meg kellene beszélned a lányoddal, hogy ezt átgondolta-e. Mert attól, hogy az anyja újra férjhez megy, még te vagy az apja, és neked esetleg nagyon rosszul eshet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!