Szerintetek ez még normális?
Egyáltalán nem normális.
Én biztos, hogy keresnék valami olyan appot, amivel be lehet kamuzni a GPSt, és elkezdeném szépen mozgatni valamerre jó messzire...
Ez a dolog, hogy a szüleid így nyomon akarnak követni, ez teljesen abnormális!
Egyébként mi a fenét akart anyukád közölni veled, amikor nem volt felhangosítva a telefonod? Látatlanba lefogadom, hogy semmi olyat, ami estig nem várhatott volna.
Néha én is lehalkítom a telefonomat és néha úgy is felejtem. Évente 2-3 alkalommal meg reggel elfelejtem elvinni. Volt, hogy pont egy ilyen napon az óvodából telefonáltak, hogy vigyük haza a gyereket, mert a betegállományba került dadusról kiderült, hogy koronavírusos, és az egész óvodáscsoport szoros kontaktnak minősült. Feleségem tanár, ő eleve egész nap le van halkítva. Az én telefonom meg ugye hiába csörgött, ha otthon maradt. Hát, hazavittem a kislányomat, amikor egyébként is mentem volna érte, háromnegyed négykor. Nem dőlt össze tőle a világ.
Csak mivel én háromszor annyi idős vagyok, mint te, engem az óvónők nem b...ogattak úgy, ahogyan téged anyukád. :-)))
#13 Attól még, hogy ez nem normális, nem szeretném szándékosan szivatni őket. Szerintem az semmivel sem segítene, csak elérném azt, hogy még inkább erőltessék ezt a dolgot.
Most várok egy kicsit, hátha elfelejtődik ez a téma. Ha nem, és legközelebb is felhozzák, akkor mégegyszer megkérdezem őket, hogy miért akarják ezt ennyire, és megpróbálom elmagyarázni nekik, hogy nincs szükség rá.
Talán egy 10 évessel megérteném, hogy ezt teszik, de egy 16 évessel! Nagyon nem normális.
Egyébként a snapchat-en működik ez a helyzetlekövetés, de biztos van több app is, amin működik.
De egyébként ha téged nem zavar, akkor nekem aztán mindegy. Csak azért egyszer fel kell nőni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!