Kulfoldon elok! Nektek nincsen honvagyatok? Szertnetek egyszer majd visszaterni Mo-ra?
15.13-as vagyok.
Igen tisztába vagyok a fogalmakkal...
Mi baj azzal, hogy így írtam? Nem értem miért kell mindenen fennakadni. És ha én itt m.o-n nem érzem jól magam? És úgy érzem, hogy külföldön jobb lenne, mintha a 'szülőhazám' lenne de valamiért még sem az... ( rossz helyre születtem ) Merthogy én így értettem.
Tudtam, hogy lesz valaki aki fennakad ezen.
Nekem nagyon nagy honvágyam van. Hiányzik minden. Még az is, amit otthon észre sem vettem, itt most az is eszembe jut, hogy az életem része volt és most hirtelen eltűnt.
Nagyon szeretnék visszamenni Magyarországra, remélem sikerülni fog. Na meg persze a család, barátok. Pedig az életkörülmények itt jobbak, és mégis..
Kérdező, te melyik országban élsz?
Előző vagyok.
15.13-as vagyok.
Igen tisztába vagyok a fogalmakkal...
Mi baj azzal, hogy így írtam? Nem értem miért kell mindenen fennakadni. És ha én itt m.o-n nem érzem jól magam? És úgy érzem, hogy külföldön jobb lenne, mintha a 'szülőhazám' lenne de valamiért még sem az... ( rossz helyre születtem ) Merthogy én így értettem.
Tudtam, hogy lesz valaki aki fennakad ezen.
Ezt tényleg tudhatod, még nem is voltál külföldön.( Ezt egyáltalán nem lenézően mondom, csak honnan tudod, hogy ott jobb lenne?)
Nem tudom honnan és miért érzem ezt, de már kiskorom óta vágyom külföldre. Főleg tengerpartos helyekre.
Mindig szerettem.Bár tudom, ott sem fenékig tejfel az élet, de szeretnék egyszer majd kimenni mert minden vágyam akkor teljesülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!